Ντουρμάζ: «Νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα...»

Ντουρμάζ: «Νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα...»

Ντουρμάζ: «Νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα...»

bet365

Συγκλονισμένος από την περιπέτεια του Άλαν Πουλίδο, ο Τζίμι Ντουρμάζ, τόνισε πως αρχικά είχε την εντύπωση πως κάποιος του έκανε πλάκα...
Θέμα και στην Σουηδία έγινε η ιστορία της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο, με τον Τζίμι Ντουρμάζ να μιλά στους συμπατριώτες του για το περιστατικό με τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό. «Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν αστείο. Ότι μου έκαναν πλάκα. Αυτό νόμιζα. Μετά σοκαρίστηκα, αλλά ευτυχώς πήραμε καλές ειδήσεις από την ομάδα και μάθαμε ότι ο Άλαν είναι καλά και ασφαλής στο σπίτι του. Ελπίζω ότι είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Με τον Πουλίδο έχουμε καλές σχέσεις και γενικά όλη η ατμόσφαιρα στον Ολυμπιακό και μέσα στην ομάδα είναι πολύ καλή. Δεν έχω μιλήσει μαζί του μετά το περιστατικό. Νομίζω ότι είναι καλύτερα για τον ίδιο να προσπαθήσει μόνος του και με τους δικούς του ανθρώπους να το ξεπεράσει», σχολίασε σχετικά ο διεθνής εξτρέμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα