Σάμαρης: «Να φέρουμε ξανά δίπλα μας τον κόσμο»

Σάμαρης: «Να φέρουμε ξανά δίπλα μας τον κόσμο»

Gazzetta team
Σάμαρης: «Να φέρουμε ξανά δίπλα μας τον κόσμο»

bet365

Ο Ανδρέας Σάμαρης δήλωσε αισιόδοξος ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ και τόνισε ότι η Εθνική θα βρει τον τρόπο να φέρει ξανά δίπλα της τον κόσμο.

Για τα προκριματικά του Μουντιάλ και το ταξίδι στην Αυστραλία μίλησε ο Ανδρέας Σάμαρης. Ο χαφ της Μπενφίκα δήλωσε αισιόδοξος για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τόνισε ότι η Εθνική μας θα βρει τον τρόπο να φέρει ξανά δίπλα της τον κόσμο. «Τα καλά αποτελέσματα θα βοηθήσουν στην ψυχολογία μας και κυρίως στην αυτοπεποίθηση.

Συνεχίζω να λέω ότι το κλίμα είναι πολύ καλό και εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος γι' αυτή την προκριματική φάση και όλα τα παιδιά πιστεύω ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, έτσι ώστε όχι μόνο να πετύχουμε την πρόκριση στο Μουντιάλ, αλλά και να γυρίσουμε όλο αυτό το κλίμα, το οποίο καταλαβαίνουμε ότι έχει στεναχωρήσει τον κόσμο.

Τον θέλουμε ξανά δίπλα μας και μ' αυτόν τον τρόπο θα τον φέρουμε», είπε, αρχικά, στις δηλώσεις του ενόψει των φιλικών με την Αυστραλία στις 4 και 7 Ιουνίου. Όσο για το ταξίδι στη χώρα των καγκουρό, στάθηκε στους Έλληνες ομογενείς που βρίσκονται εκεί. «Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να γνωρίσω τους ομογενείς, δεν έχω ξαναπάει στην Αυστραλία, όπως και τα περισσότερα παιδιά. Θα δούμε μία μικρή Ελλάδα κι εκεί.

Είναι πολλοί οι Έλληνες στην Αυστραλία και θέλουμε να τους γνωρίσουμε από κοντά σαν να ήταν εδώ στην Ελλάδα, σαν να μας έβλεπαν κάθε μέρα και να τους δώσουμε χαρά, είτε με μία νίκη μας, είτε με τον τρόπο που θα επικοινωνήσουμε εκεί και θα γνωριστούμε».

 

Τελευταία Νέα