Τελειώνει μέσω... Αργεντινής την Τετάρτη του Γρηγορίου!

Τελειώνει μέσω... Αργεντινής την Τετάρτη του Γρηγορίου!

bet365

Θέμα χρόνου είναι πλέον η επιστροφή του Μιχάλη Γρηγορίου στην Κέρκυρα, με τον Έλληνα τεχνικό να απαντάει θετικά την Τετάρτη, από την Αργεντινή όπου και βρίσκεται ίσως και για μεταγραφικό ζήτημα...

Τελειώνει το θέμα προπονητή στην Κέρκυρα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να απαντάει θετικά την Τετάρτη και να μένουν από εκεί και πέρα μόνο οι υπογραφές για την επιστροφή του στο νησί. Ο Έλληνας τεχνικός, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Αργεντινή, όπου παρακολούθησε τον τελικό του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Σαν Λορέντζο και Λανούς η οποία στέφθηκε και πρωταθλήτρια.

Εκτός αυτού όμως, δεν αποκλείεται το ταξίδι του να συνδυάστηκε και με κάποια μεταγραφική υπόθεση. Άλλωστε, μη ξεχνάμε πως στη χώρα του τανγκό βρίσκεται εδώ και καιρό ο Οράσιο Καρντόσο για να παρακολουθήσει μεταγραφικούς στόχους των Επτανήσιων. Εκεί λοιπόν, δεν αποκλείεται να υπήρξε και συνάντηση του πρώην άσου της Κέρκυρας με τον Μιχάλη Γρηγορίου για κάποιο ποδοσφαιριστή. Ο Αργεντινός γνωρίζει τον νέο τεχνικό των «Φαιάκων» από το κοινό τους πέρασμα στην προηγούμενη θητεία του Έλληνα προπονητή στο νησί.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα