Εκεί θα... χτιστεί ο νέος Ολυμπιακός (vids & pics)

Εκεί θα... χτιστεί ο νέος Ολυμπιακός (vids & pics)

Εκεί θα... χτιστεί ο νέος Ολυμπιακός (vids & pics)

Το... μενού για φέτος για τον Ολυμπιακό έχει ξανά Αυστρία αλλά όχι Ζέεφελντ αλλά το εξίσου μαγευτικό Λάνγκενφελντ. Που θα μείνουν οι ερυθρόλευκοι. Δείτε φωτό και βίντεο.

Το Ζέεφελντ είναι το πλέον... αγαπημένο μέρος του Ολυμπιακού για την προετοιμασία του. Φέτος τα δεδομένα άλλαξαν αλλά όχι... δραματικά. Αντί για το Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός θα μεταφερθεί για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του (21 Ιουνίου με 1η Ιουνίου και με δύο σίγουρα φιλικά στις 26 και 30 Ιουνίου) στο Λάνγκενφελντ. Η εν λόγω περιοχή βρίσκεται επίσης στην Αυστρία και συγκεκριμένα 45 λεπτά μακριά από το Ζέεφελντ. Ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να αλλάξει προπονητικό κέντρο και μέρος προετοιμασίας, καθώς έχει προκύψει πρόβλημα με το ξενοδοχείο που φιλοξενούσε την ερυθρόλευκη αποστολή, με αποτέλεσμα οι πρωταθλητές να εξετάσουν και να καταλήξουν σε αυτήν την λύση.
 
Οι θερμοκρασίες του καλοκαιριού και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν εκεί είναι αντίστοιχες με εκείνες του Ζέεφελντ κάτι που σημαίνει ότι είναι ιδανικό το μέρος για τις προετοιμασίες των ομάδων, δίνοντας μεγαλύτερο βάρος στο... χτίσιμο της φυσικής κατάστασης.  Το Λάνγκεφελντ είναι ένα από τα χωριά τα οποία βρίσκονται κατά μήκος της κοιλάδας του Έτζταλ και αριθμεί περισσότερους από 4000 μόνιμους κατοίκους. Σε υψόμετρο 1.173 μέτρων πρόκειται για ένα μαγευτικό μέρος για χειμερινές διακοπές αλλά και για καλοκαιρινές για όσους - τουλάχιστον - αγαπούν το βουνό και όχι την θάλασσα. Είναι ιδιαίτερα γνωστό για τις ιαματικές πηγές του, με το νερό να έχει εντοπιστεί μετά από γεωτρήσεις σε βάθος 1865 μέτρων.
 
Ο Ολυμπιακός θα καταλύσει στο εξαιρετικό ξενοδοχείο Aqua Dome. Ένα ξενοδοχείο που παρέχει όλες τις ανέσεις και έχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από το Λάνγκεφελντ αλλά το μέρος που θα μείνουν οι Πειραιώτες.

AQUA DOME - Tirol Therme Längenfeld

Kraftquell Längenfeld / Hängebrücke Burgstein-Brand

LÄNGENFELD im SOMMER

Aqua Dome - Tirol Therme Laengenfeld - TRAVEL

Best of internet