Ο ΠΑΟΚ… Ουκρανίας θέλει (και τον) Ματέους!

Ο ΠΑΟΚ… Ουκρανίας θέλει (και τον) Ματέους!

Ο ΠΑΟΚ… Ουκρανίας θέλει (και τον) Ματέους!

bet365

Συνεχίζεται η παρέλαση» ποδοσφαιριστών της Ντνίπρο για τον ΠΑΟΚ. Μετά τους Λέο Μάτος, Σαχόφ, Μπόικο, ο «Δικέφαλος» εξετάζει σοβαρά τους Ματέους, αλλά και Μπρούνο Γκάμα.

Η περίπτωση που έχει συζητηθεί περισσότερο και έχει προχωρήσει είναι αυτή του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Ματέους Λέιτε Νασιμέντο. Αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά, αλλά μπορεί να παίξει και ως επιτελικός, ενώ η υπόθεσή του δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει για παίκτη στη θέση του Ζάιρο, με ότι αυτό συνεπάγεται…

Ο ατζέντης του 33χρονου μεσοεπιθετικού (με θητεία σε Μπράγκα, Μπέιρα Μαρ και Σετούμπαλ και 12 γκολ, 11 ασίστ σε 34 παιχνίδια φέτος) επιβεβαίωσε τις επαφές και τις συζητήσεις με τον Λούμπος Μίχελ, αλλά όπως συμβαίνει σε κάθε διαπραγμάτευση υποστήριξε ότι για τον πελάτη του υπάρχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες της Εύρωπης.

Ο Σλοβάκος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει κάνει «φύλλο και φτερό» το ρόστερ της Ντνίπρο, που λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων και της διετούς τιμωρίας από την ΟΥΕΦΑ, θα διαλύσει την ομάδα η οποία το 2015 έφτασε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Και για όλα φαίνεται ότι έχει άποψη ο Μίρον Μάρκεβιτς. Ο προπονητής της Ντνίπρο. Ο οποίος είναι… φευγάτος από το Ντνιπροπετρόφσκ και δεν αποκλείεται τελικά, παρά τις όποιες διαψεύσεις έχει κάνει, να τον δούμε σύντομα στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα