Κοντονής σε Παναθηναϊκό: «Οι τακτικοί δικαστές εξασφαλίζουν την διαφάνεια»

Κοντονής σε Παναθηναϊκό: «Οι τακτικοί δικαστές εξασφαλίζουν την διαφάνεια»

Gazzetta team
Κοντονής σε Παναθηναϊκό: «Οι τακτικοί δικαστές εξασφαλίζουν την διαφάνεια»

bet365

Άμεση ήταν η απάντηση του Σταύρου Κοντονή στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού εναντίον του, με την διαρροή να τονίζει πως οι τακτικοί δικαστές έχουν μπει για να εξασφαλίσουν την νομιμότητα.

Μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού με την οποία κατηγορεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή για καταπάτηση κάθε έννοια κανονισμού, υπήρξε διαρροή απάντηση με την οποία τονίζεται πως οι τεκτικοί δικαστές μπήκαν για να εξασφαλίσουν την νομιμότητα και την διαφάνεια.

Αναλυτικά η διαρροή έχει ως εξής: «Οι τακτικοί δικαστές επιβλήθηκαν στο ποδόσφαιρο με νομοθετική παρέμβαση της σημερινής Πολιτικής Ηγεσίας του Αθλητισμού, σε πείσμα των ποδοσφαιρικών παραγόντων, και απόντων των δήθεν… μονίμως αδικημένων, ακριβώς για να εξασφαλιστούν η διαφάνεια και η ακεραιότητα στη λήψη των αποφάσεων και την απαρέγκλιτη εφαρμογή του Νόμου.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που καταλογιστεί πέναλτι στο Πανιώνιος - ΑΕΚ.

Κάθε αμφισβήτηση του έργου και των αποφάσεών τους, ιδιαιτέρως χάρην αποφυγής προσωπικών ευθυνών και παραλείψεων, συνιστά συνειδητή φαλκίδευση και υποθήκευση της διαρκούς προσπάθειας για διαφάνεια, ισονομία και καθαρό ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα