ΕΠΣ Αχαϊας: «Δεν εκπροσωπήθηκε στην Θεσσαλονίκη η Ένωση»

ΕΠΣ Αχαϊας: «Δεν εκπροσωπήθηκε στην Θεσσαλονίκη η Ένωση»

bet365

Η ΕΠΣ Αχαϊας με προσωπική δήλωση του προέδρου της που εστάλη στο Gazzetta.gr τόνισε πως δεν ήταν στην συνάντηση της Θεσσαλονίκης.
Η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΣ Αχαϊας, Δημήτρη Μπαλαφούτη:
Σπαταλώντας λίγο από τον πολύτιμο και δημιουργικό χρόνο μας,θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η διοίκηση της ΕΠΣ Αχαϊας, δεν εκπροσωπήθηκε στις 30-5-2016, στην συγκέντρωση της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ στην Θεσσαλονίκη στο Makedonia Palace. Αυτό όμως που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι η αχαρακτήριστη νοοτροπία κάποιων που κάνει και τη μεγάλη διαφορά. Ποιος όρος ταιριάζει σε κάποιον, που με τις ενέργειές του προκαλεί ζημιά σε κάποιον άλλον αλλά παράλληλα δεν πετυχαίνει κάποιο πλεονέκτημα για τον εαυτό του ή ακόμη χειρότερα υφίσταται ζημιά και ο ίδιος, θα τον βάλετε εσείς...
Εμείς θα πούμε ότι απλά λυπούμαστε, ένας ηλικιωμένος άνθρωπος, όπως είναι ο κ.Αθανάσιος Πλώτας να εκπροσωπεί τον εαυτό του και μόνο ως απλό μέλος του ΔΣ και ανεξάρτητος σύμβουλος.
Είναι κρίμα ειλικρινά να πάσχει από την χειρότερη και αθεράπευτη ασθένεια, τον όρο πάλι σας αφήνουμε να τον βάλετε εσείς, αυτή που έχει την τάση να επαναλαμβάνει την ίδια πάντα αθεράπευτη συμπεριφορά.Κρίμα που το μήνυμα του 0-5 από τις προηγούμενες εκλογές της ΕΠΟ δεν του 'είπε' κάτι... Τελειώνουμε ξεκαθαρίζοντας για άλλη μια φορά ότι το συμφέρον της ΕΠΣ Αχαϊας είναι πάνω από όλα και όλους!
 

Τελευταία Νέα