Αναχώρησε για Αυστραλία η Εθνική (pics)

Αναχώρησε για Αυστραλία η Εθνική (pics)

Νίκος Τσιώκος
Αναχώρησε για Αυστραλία η Εθνική (pics)

bet365

Για την Αυστραλία, όπου θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, αναχώρησε η Εθνική μας ομάδα την Τρίτη (31/5).

Ώρα Αυστραλίας για την Εθνική μας ομάδα, καθώς η αποστολή αναχώρησε για τη χώρα των καγκουρό το απόγευμα της Τρίτης (31/5). Εκεί βρίσκεται, ήδη, ο Κώστας Τσάνας για να προετοιμάσει την άφιξη της «γαλανόλευκης» στο πλαίσιο του νέου οργανωτικού πρότυπου που εφαρμόζεται από τον Μίκαελ Σκίμπε.

Στο ίδιο αεροπλάνο με την αποστολή μπήκε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, μαζί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικών ομάδων, Αργύρη Βούλγαρη, άλλα έξι μέλη του ΔΣ και τους Γιάννη Γκούμα, Αντώνη Νικοπολίδη.

Από τη μεριά τους, από την Τετάρτη (1/6) θα βρεθούν στην Αυστραλία οι Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μάνταλος, Αραβίδης και Μπακασέτας λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων με τις ομάδες τους στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Υπενθυμίζουμε ότι στην 23άδα που επέλεξε ο Γερμανός τεχνικός για τα φιλικά με τους Αυστραλούς στις 4 και 7 Ιουνίου βρίσκονται οι Καπίνο, Καρνέζης, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Σιόβας, Σταφυλίδης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Χολέβας, Γιαννιώτας, Μανιάτης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Αραβίδης, Βέλλιος, Διαμαντάκος, Καρέλης, Παπάζογλου.

 

Τελευταία Νέα