«Ο Αρουαμπαρένα αναλαμβάνει την ΑΕΚ»

«Ο Αρουαμπαρένα αναλαμβάνει την ΑΕΚ»

«Ο Αρουαμπαρένα αναλαμβάνει την ΑΕΚ»

bet365

Ο Ροδόλφο Αρουαμπαρένα είναι στους υποψήφιους να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ με δημοσιεύματα πάντως στην Λατινική Αμερική να τον παρουσιάζουν ως σίγουρο.

Ο Ροδόλφο Αρουαμπαρένα βρέθηκε στην Αθήνα την Δευτέρα όπου και τα είπε για 2,5 ώρες περίπου για την πιθανότητα να είναι ο αντικαταστάτης του Γκουστάβο Πογιέτ. Και αν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα ενημερώσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τις επαφές που είχε με τους υποψήφιους τεχνικούς πριν παρθεί η οριστική απόφαση, στην Λατινική Αμερική εμφανίζονται σίγουροι για τον «Βάσκο».

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα bolavip.com τονίζει σε δημοσίευμα ότι ο Αρουαμπαρένα θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ και αναφέρεται στην συνάντηση της Δευτέρας μεταξύ των δύο πλευρών όπου και συζήτησαν τις λεπτομέρειες.

Να ολοκληρώσει με νίκη τη σεζόν θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο. Σε απόδοση 3.00 στην Mybet το τρίποντο της Ενωσης στην Νέα Σμύρνη.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα στέκεται στην προηγούμενη εμπειρία του Αργεντινού τεχνικού στην Μπόκα Τζούνιορς και προσθέτει ότι η ΑΕΚ στην οποία αγωνίστηκε και ως ποδοσφαιριστής, θα είναι η τέταρτη ομάδα στην προπονητική του καριέρα μετά τις Τίγκρε, Νασιονάλ και Μπόκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα