Όλσεν: «Επικίνδυνες οι προπονήσεις στον ΠΑΟΚ»!

Όλσεν: «Επικίνδυνες οι προπονήσεις στον ΠΑΟΚ»!

Όλσεν: «Επικίνδυνες οι προπονήσεις στον ΠΑΟΚ»!

Αιχμές για την προπόνηση, επί Ιγκόρ Τούντορ, στον ΠΑΟΚ άφησε ο Ρόμπιν Όλσεν σε τηλεοπτική συνέντευξή του, αμέσως μετά την συμφωνία με την Κοπεγχάγη. 

Ο Σουηδός πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε για την προπόνηση των τερματοφυλάκων στο διάστημα της παρουσίας του στην Ελλάδα και όπως εξήγησε ένας από τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Δανίας ήταν και η προπόνηση που γίνεται από το τιμ της ομάδας στους τερματοφύλακες.

Στο διάστημα της σύντομης παραμονής του στην Ελλάδα ο Όλσεν συνεργάστηκε με τον Κροάτη συνεργάτη του Ιγκόρ Τούντορ, Σίλβιε Τσάβλινα, ο οποίος μόλις είχε ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ ήταν ένα διαφορετικό είδος προπόνησης. Ήταν κάτι το… ειδικό. Κάτι που δεν το είχα ξαναδουλέψει, όχι κάτι συνηθισμένο. Υπήρχαν ασκήσεις με μεγάλο ρίσκο επικινδυνότητας», είπε ο Όλσεν. «Υπήρχαν ασκήσεις, που έπρεπε να πηδήξουμε ο ένας πάνω από τον άλλον για να φτάσουμε στα δοκάρια, χάναμε την ισορροπία μας και αυτό γινόταν καθημερινά», πρόσθεσε. 

Best of internet