Παναθηναϊκός: «Η ΚΕΔ δείχνει τις πραγματικές προθέσεις της με Αρετόπουλο»

Νίκος Ρόλλας
Παναθηναϊκός: «Η ΚΕΔ δείχνει τις πραγματικές προθέσεις της με Αρετόπουλο»

bet365

Ως παράλογη χαρακτηρίζουν στον Παναθηναϊκού την επιλογή της ΚΕΔ να διευθύνει ο Αρετόπουλος το κρίσιμο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο ορισμός του Αλέξανδρου Αρετόπουλου από την ΚΕΔ στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των «πράσινων».

Στο «τριφύλλι» έλεγαν πως «Η… έμπνευση της ΚΕΔ να τον ορίσει στο υψηλής κρισιμότητας παιχνίδι μας με τον ΠΑΟΚ δείχνει τις πραγματικές προθέσεις της. Κάθε φορά που ο εν λόγω διευθύνει αγώνα του Παναθηναϊκού, φροντίζει να δείξει τα αισθήματά του όπως αυτά είχαν αποκαλυφθεί τόσο από τη φωτογραφία με ερυθρόλευκο φόντο που έχει κυκλοφορήσει κατά κόρον στα ΜΜΕ όσο και από τις πληροφορίες ότι μετά από αγώνα που σφύριξε, πήρε φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

Ουδείς ξεχνά την αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 2-1 το 2012 (ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της ομάδας των Χανίων και ανύπαρκτο οφσάιντ σε τετ α τετ του Παναθηναϊκού), το παγκόσμιο ρεκόρ του καταλογισμού ενός φάουλ σε ολόκληρο 90λεπτο στο ματς Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 2-3 το 2014, αλλά και τα όσα παρέλειψε να αναφέρει ως τέταρτος βοηθός του ντέρμπι του αίσχους στο «Καραϊσκάκης» το 2011 με την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο οπαδών της γηπεδούχου και της βιαιοπραγίας κατά ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Είναι τουλάχιστον παράλογο να ορίζεται διαιτητής του σημερινού αγώνα, ο άνθρωπος που στο ίδιο γήπεδο στην αναμέτρηση των ομάδων στον πρώτο γύρο ανακάλυψε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλάζοντας τις ισορροπίες του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα