Ενημερώνει Μελισσανίδη για προπονητή ο Μπάγεβιτς

Ενημερώνει Μελισσανίδη για προπονητή ο Μπάγεβιτς

Ενημερώνει Μελισσανίδη για προπονητή ο Μπάγεβιτς

bet365

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ολοκλήρωσε τις επαφές του με τους υποψήφιους προπονητές και πλέον θα ενημερώσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος θα πάρει την τελική απόφαση για το νέο τεχνικό της ΑΕΚ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, με την συνάντηση με τον Ροδόλφο Αρουαμπαρένα, ολοκλήρωσε τις επαφές με τους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο τη; Ένωσης. Αρχικά ο Μπάγεβιτς συναντήθηκε με τον Τόρστεν Φινκ για να ακολουθήσει ο Φιλίπ Μοντανιέ ενώ χθες ήταν η σειρά του Ροδόλφο Αρουαμπαρένα.

Εκτός από τους τρεις αυτούς προπονητές στην ΑΕΚ προτάθηκε και ο Βίκτορ ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά στην Λα Κορούνια. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να ενημερώσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη, δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην ημέρα ώστε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης να ανάψει το πράσινο φως για την ολοκλήρωση των επαφών.

Στην ΑΕΚ επιθυμούν να ολοκληρώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα το θέμα του προπονητή ώστε να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα