Καρβαχάλ: «Είμαι οργισμένος, έπαιζα απ' το 15' με πόνο»

Καρβαχάλ: «Είμαι οργισμένος, έπαιζα απ' το 15' με πόνο»

bet365

Οργή και σε μικρότερο βαθμό πίκρα, αισθάνεται ο Ντάνι Καρβαχάλ για την απώλεια της συμμετοχής στο φετινό Euro μετά τον τραυματισμό του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο διεθνής μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια, στο δεύτερο ημίχρονο του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με την Ατλέτικο στο «Σαν Σίρο», όπου η «βασίλισσα» πανηγύρισε το 11ο ευρωπαϊκό της ιστορίας της, επικρατώντας των συμπολιτών της στα πέναλτι.

Ο Καρβαχάλ αποχώρησε αναγκαστικά με μυϊκό πρόβλημα και ξέσπασε σε κλάματα, αφού εκείνη τη στιγμή βγήκαν στην επιφάνεια όλα τα συναισθήματά του.

«Ήταν πολύ έντονη εκείνη η στιγμή... Ήξερα ότι τα είχα δώσει όλα και ήμουν περήφανος που καταφέραμε να φτάσουμε με την ομάδα σε αυτό το σημείο για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο...» είπε ο Καρβαχάλ στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope», τονίζοντας πως: «Έχω οργή μέσα μου αυτή τη στιγμή για την ατυχία που με βρήκε... Τα τελευταία δύο χρόνια έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια για να με υπολογίζει ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε και τώρα που ήμουν στα πλάνα του, αναγκάζομαι να χάσω το Euro... Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο εκτός απ' το να υποστηρίξω τα παιδιά από μακριά και να εύχομαι τα καλύτερα για εκείνους.

Από το 15' του τελικού έπαιζα με πόνο, αλλά συνέχισα... Το είχα αναφέρει στον φυσιοθεραπευτή, αλλά είμαι άνθρωπος που πιέζει τον εαυτό του και συνεχίζει μέχρι το τέλος. Στο ημίχρονο που με εξέτασαν οι γιατροί μου είπαν ότι αν νιώσω πως ο πόνος γίνεται πιο έντονος, τότε θα πρέπει ν' αποχωρήσω... Και κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο κι έκανα νόημα να μπει ο Ντανίλο...».

 

EURO Τελευταία Νέα