Κουτρουμπής: «Μοναδικό αποτέλεσμα η νίκη με ΠΑΟΚ»

Κουτρουμπής: «Μοναδικό αποτέλεσμα η νίκη με ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Κουτρουμπής: «Μοναδικό αποτέλεσμα η νίκη με ΠΑΟΚ»

bet365

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Γιώργο Κουτρουμπή, προκειμένου οι «πράσινοι» να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση στα πλέι-οφ και το εισιτήριο για το Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Πάμε μόνο για τη νίκη. Και οι δύο ομάδες θα είναι κουρασμένες. Θα είναι ένα ντέρμπι, οπότε όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Ο ΠΑΟΚ θα έχει το πλεονέκτημα, αλλά μπορούμε. Το έχουν δείξει και πέρυσι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε αυτά που θα μας πει ο προπονητής και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για την απόσυρση του Μλάντεν Πέτριτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος, θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Το έδειξε τα προηγούμενα χρόνια, το έδειξε και στον Παναθηναϊκό και τον ευχαριστούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα