Πάνω από 20 εκατ. η ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του Φορτούνη!

Πάνω από 20 εκατ. η ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του Φορτούνη!

Gazzetta team
Πάνω από 20 εκατ. η ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του Φορτούνη!

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης ετοιμάζεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, με τη ρήτρα αποδέσμευσης που θα προβλέπεται για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Η απόφαση του Ολυμπιακού για επέκταση της συνεργασίας με τον Κώστα Φορτούνη είναι δεδομένη, με τις συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη να βρίσκονται σε καλό σημείο και τον ίδιο να συμφωνεί να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» μέχρι να εμφανιστεί κάποια «μεγάλη» πρόταση από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με τη «SportDay», η νέα συμφωνία, για την ολοκλήρωση της οποίας απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες, θα αφορά επέκταση της συνεργασίας για ακόμα ένα ή δύο χρόνια (το συμβόλαιο του Φορτούνη λήγει το 2019) και πέρα από τις αυξημένες αποδοχές προς τον άσο των «ερυθρολεύκων», οι οποίες θα προσεγγίζουν το ένα εκατομμύριο, θα προβλέπει και πολύ υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία θα ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ και μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 25.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα