«Παραμένει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Βιλένα»

«Παραμένει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Βιλένα»

Gazzetta team
«Παραμένει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Βιλένα»

bet365

Οι Ιταλοί εξακολουθούν να θεωρούν φαβορί για την απόκτηση του Τόνι Βιλένα την Ίντερ, τονίζοντας ωστόσο πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί ακόμα την περίπτωση του Ολλανδού.

Το ενδιαφέρον για τον Τόνι Βιλένα που μένει ελεύθερος από τη Φέγενορντ είναι έντονο και σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere dello Sport, ο Ολυμπιακός παραμένει στο κυνήγι του 21χρονου Ολλανδού, με την Ίντερ να φαντάζει ακόμα ως το φαβορί για την απόκτηση του παίκτη.

Αμβούργο, Μαρσέιγ, Πόρτο, Εσπανιόλ και Λέστερ εμφανίζονται επίσης να ενδιαφέρονται για τον Βιλένα, ενώ σε ότι αφορά στις διαπραγματεύσεις του Ολλανδού με την Ίντερ, οι «νερατζούρι» φέρεται να έχουν καταθέσει πρόταση δίνοντας διορία στον παίκτη να απαντήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Πάντως σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ιταλικός σύλλογος εξετάζει το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Βιλένα σε κάποια άλλη ομάδα της Serie A σε περίπτωση που αποσπάσει την υπογραφή του, γεγονός ίσως παίξει ρόλο στην τελική απόφαση του, η οποία αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα