Κωνσταντίνου: «Να φέρουν ξανά την αίγλη Μελισσανίδης, Σαββίδης, Αλαφούζος»

Κωνσταντίνου: «Να φέρουν ξανά την αίγλη Μελισσανίδης, Σαββίδης, Αλαφούζος»

Κωνσταντίνου: «Να φέρουν ξανά την αίγλη Μελισσανίδης, Σαββίδης, Αλαφούζος»

Την πεποίθησή του πως η συνεργασία των Δημήτρη Μελισσανίδη, Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζου θα μπορέσει να δώσει ξανά στο ελληνικό ποδόσφαιρο τη χαμένη του αίγλη, εξέφρασε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.    

Στην συγκέντρωση της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ο Βασίλης Κωνσταντίνου, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως η συνεργασία των Δημήτρη Μελισσανίδη, Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζου θα μπορέσει να δώσει λύσει στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Ήταν μία συγκέντρωση εντυπωσιακή. Δεν έχω συμμετάσχει σε πολλές συγκεντρώσεις για το θέμα της ΕΠΟ. Ήταν μια ενθαρρυντική συγκέντρωση και έδειξε πως όλοι όσοι βρέθηκαν εδώ θέλουν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο. Οι τοποθετήσεις τους ήταν τέτοιες θέλοντας να δείξουν πόσο έχει πέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπήρχαν και τρεις ηγέτες, μπορεί να έλειπε ο κ. Αλαφούζος αλλά ο κ. Παναγόπουλος τον εκπροσώπησε, με τον κ. Μελισσανίδης και τον κ. Σαββίδης να δείχνουν πως έχουν κοινό στόχο να φέρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο εκεί που του αξίζει. Να ξαναβρεί την αίγλη του και σε εθνικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», ήταν το σχόλιο του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, που ήταν επίσης παρών στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε.

Best of internet