To χρονικό της απελευθέρωσης του Άλαν Πουλίδο

To χρονικό της απελευθέρωσης του Άλαν Πουλίδο

Gazzetta team
To χρονικό της απελευθέρωσης του Άλαν Πουλίδο

bet365

Tα δημοσιεύματα σε ότι αφορά στην υπόθεση της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο συνεχίζονται, με τους Μεξικανούς να δίνουν πληροφορίες για τον κινηματογραφικό τρόπο απελευθέρωσης του φορ του Ολυμπιακού.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Άλαν Πουλίδο που από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (30/5) επέστρεψε σώος και αβλαβής στην οικογένειά του, έπειτα από την απαγωγή του στην πόλη Ταμαουλίπα.

Τα δημοσιεύματα ωστόσο αναφορικά με την υπόθεση συνεχίζονται, με την μεξικάνικη εφημερίδα Expresο να δίνει νέες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες της απελευθέρωσης του.

Όπως αναφέρεται ο Πουλίδο κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία με τις Αρχές, αφού πρώτα ακινητοποίησε τον έναν από τους απαγωγείς και απέσπασε τόσο το όπλο του, όσο και το κινητό του τηλέφωνο.

Μέσω του τηλεφώνου οι αρμόδιοι κατάφεραν να εντοπίσουν την τοποθεσία που βρισκόταν το διώροφο σπίτι στο οποίο τον κρατούσαν, παρόλο που ο Μεξικανός δε μπορούσε να δώσει παραπάνω στοιχεία, ενώ παράλληλα του μετέφεραν και οδηγίες σχετικά με το πως θα έπρεπε να δράσει, προκειμένου να προστατευτεί μέχρι να καταφθάσουν οι ενισχύσεις από την Αστυνομία και τον Στρατό.

Το τραύμα στο δεξί του χέρι, το απέκτησε στην προσπάθεια του να αποδράσει, καθώς το σπίτι ήταν κλειδωμένο και η μοναδική διέξοδος ήταν τα παράθυρα.

Λίγο αργότερα ο Πουλίδο εμφανίζεται να είχε νέα επικοινωνία επιβεβαιώνοντας στις Αρχές την απόδραση του, οι οποίες με την άφιξη τους στο χώρο συνέλαβαν τον 38χρονο Ντάνιλο Χερνάντεζ Μοράλεζ, ο οποίος ήταν μέλος γνωστής εγκληματικής οργάνωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα