Μελισσανίδης: «Κρίμα να σκοτώνουμε ό,τι αγαπάμε»!

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ - ΣΑΒΒΙΔΗ - ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Μελισσανίδης: «Κρίμα να σκοτώνουμε ό,τι αγαπάμε»!

Ενωτική ομιλία του Μελισσανίδη στην συγκέντρωση των Ενώσεων της αντιπολίτευσης. Τι είπαν οι Σαββίδης και Παναγόπουλος, με τον τελευταίο να διαβάζει επιστολή του Αλαφούζου.

Μελισσανίδης: «Κρίμα να σκοτώνουμε ό,τι αγαπάμε»!
Αναλυτικά το τι ειπώθηκε:
 
Δημήτρης Μελισσανίδης: «Κάνουμε μία προσπάθεια να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Απόδειξη ότι τρία μεγάλα σωματεία είμαστε εδώ κι οι τρεις θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο. Δεν θέλουμε χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη. Είμαστε τρεις και μακάρι να μας ακολουθήσουν κι άλλοι. Βοηθήστε μας, είναι κρίμα να σκοτώνουμε αυτό που αγαπάμε».
 
Ιβάν Σαββίδης: «Σας ευχαριστώ που ήρθατε εδώ. Όλοι όσοι συγκεντρωθήκαμε δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την κατάσταση στο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ έχει διαλέξει έναν δρόμο και θα μείνει σε αυτόν. Τον δρόμο της κάθαρσης. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει διαφθορά, τώρα ήρθε η στιγμή. Τρεις ομάδες έχουν ενωθεί για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε μαζί είναι να καταστρέψουμε το αμαρτωλό σύστημα και να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο».
 
Χρήστος Παναγόπουλος, που διάβασε την επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου: «Ο κ. Αλαφούζος σας ζητάει συγγνώμη που δεν είναι εδώ γιατί είχε μία απρόοπτη προσωπική υποχρέωση. Παρόλο που δεν είναι παρών ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχουν ταλαιπωρηθεί από το παράνομο σύστημα της ΕΠΟ. Μία ομάδα ανθρώπων εποπτευόμενη από έναν παράγοντα τοποθετούν παντού μόνο αρεστούς. Ο Παναθηναϊκός στα χρόνια μου στάθηκε απέναντι στο σύστημα διαφθοράς. Το τίμημα είναι βαρύ. Μόνο 1-2 ήταν ανυποχώρητοι αλλά το δίκιο θα κερδίσει. Με όλους εσάς πιστεύουμε στις ίδιες αρχές. Ισονομία και διαφάνεια. Από εσάς περιμένουμε προτάσεις και λύσεις».

Best of internet