Συνάντηση της αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση της αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση της αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη

Οι Ιβάν Σαββίδης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος συμφώνησαν τηλεφωνικά να δώσουν το παρών στην συνάντηση των αντιπολιτευόμενων Ενώσεων στη Θεσσαλονίκη. Διαβάστε τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Οι ισχυροί άνδρες των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συμφώνησαν τηλεφωνικά να παραστούν σε αυτήν την συνάντηση των Ενώσεων που τάσσονται κατά της ελληνικής Ομοσπονδίας και του προέδρου της, Γιώργου Γκιρτζίκη. 

Άτυπος οργανωτής της συγκέντρωσης είναι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη.
 
Ο Μελισσανίδης θα παρευρεθεί ως συμπαραστάτης του και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ήδη στην πόλη, ενώ και ο Αλαφούζος συναίνεσε να δώσει το παρών, ωστόσο δεν ταξίδεψε με την αποστολή του Παναθηναϊκού για Θεσσαλονίκη. Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για λίγο μετά τις 21.00, χωρίς ακόμα να είναι βέβαιο το ποιοι τελικά θα παρευρεθούν, κυρίως από τους «μεγάλους».
 
Όλη αυτή η επαφή γίνεται στην προσπάθεια των συγκεκριμένων ομάδων αλλά και ορισμένων Ενώσεων να ανατρέψουν την υπάρχουσα διοίκηση της ΕΠΟ. Το πολύ σημαντικό ερώτημα δεν έχει να κάνει τόσο με το πόσες Ενώσεις θα παραστούν αλλά το πόσοι πρόεδροι Ενώσεων θα πάνε εκεί για να στηρίξουν την διαδικασία.
 
Στάση αναμονής η ΕΠΟ
 
Από την ΕΠΟ παρακολουθούν όλα τα δρώμενα αλλά προς το παρόν επιλέγουν να μην σχολιάσουν κάτι επισήμως γι' αυτήν την συνάντηση. Θα περιμένουν να δουν τα αποτελέσματά της αλλά κυρίως το πόσες Ενώσεις και πόσοι πρόεδροι θα βρεθούν στο πλευρό της αντιπολίτευσης. Η διοίκηση Γκιρτζίκη πάντως συνεχίζει να θεωρεί πως έχει τις περισσότερες Ενώσεις με το μέρος της.
 
 
 
 
 

Best of internet