Αυτός είναι ο απαγωγέας του Πουλίδο (pics & vids)

Αυτός είναι ο απαγωγέας του Πουλίδο (pics & vids)

Αυτός είναι ο απαγωγέας του Πουλίδο (pics & vids)

bet365

Ο Μεξικανός εισαγγελέας, Ίσμαελ Ακόστα, έδωσε στην δημοσιότητα το όνομα του ενός εκ των απαγωγέων του Άλαν Πουλίδο. Τι ανέφερε. Δείτε τα βίντεο.
Το ειδικό τμήμα συντονισμού και ερευνών για απαχθέντες στην Tamaulipas έδωσε συνέντευξη Τύπου για τον Άλαν Πουλίδο. Ο εισαγγελέας Ίσμαελ Ακόστα, τόνισε πως ο ένας από τους απαγωγείς είναι ο Ντάνιελ Ερνάντεζ Μοράλες, ετών 38 και ότι έχει συλληφθεί. Είναι από την Πολιτεία της Βερακρούζ και ανήκει σε μία από τις εγκληματικές ομάδες που δρουν στην περιοχή. Ο Ακόστα εξήγησε πως μετά την διάσωση του Πουλίδο - που φέρεται να χρειάστηκε να χτυπήσει και έναν από τους απαγωγείς του για να ξεφύγει - του δόθηκε κάθε ιατρική και ψυχολογική στήριξη και βοήθεια.
Επίσης πως θα συνεχιστεί η έρευνα για να βρεθούν και όλοι οι άλλοι υπαίτιοι. Μάλιστα αναφέρεται πως ένας εξ αυτών ήταν που τηλεφώνησε σε ειδική γραμμή για να πει για την απαγωγή. Τα άτομα που μετείχαν στην απαγωγή του Άλαν Πουλίδο είναι τουλάχιστον τρία.
Ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, Ενρίκε Γκαλίντο, τόνισε πως η συνεργασία αστυνομίας - στρατού και όλων των άλλων διαθέσιμων δυνάμεων της χώρας βοήθησε στο να βρεθεί ο παίκτης περίπου 24 ώρες μετά την απαγωγή του. Τόνισε πως υπήρξε διαπραγμάτευση για λύτρα αλλά δεν πληρώθηκαν ποτέ τα λύτρα. Επίσης πως η απαγωγή του έγινε για χρήματα. Δεν επήλθε για την ποδοσφαιρική του ιδιότητα αλλά για το γεγονός πως οι απαγωγείς αντιλήφθηκαν ότι είχαν την δυνατότητα να πάρουν πολλά χρήματα από αυτόν. Τέλος διατυπώθηκε ότι δεν ασκήθηκε βία στην διάρκεια της διάσωσης του Πουλίδο.
Άλλο ένα στοιχείο είναι πως η απαγωγή έγινε στις 11.30 το βράδυ (σ.σ. ώρα Μεξικού) με τέσσερις ενόπλους να σταματούν την πορεία του οχήματος του Πουλίδο. Σε κάποια στιγμή ο Πουλίδο διέφυγε της προσοχής τους σε ένα μικρό σπίτι που τον είχαν και ενημέρωσε τις Αρχές.
Δείτε παρακάτω τα βίντεο με την συνέντευξη Τύπου του Ακόστα αλλά και με τον άλλον αδερφό του Άλαν Πουλίδο, Έλτον, με την πρώτη του αντίδραση αφότου βρέθηκε ο άσος του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα