Παραίτηση Καρυπίδη από Βέροια

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Παραίτηση Καρυπίδη από Βέροια

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροια Θόδωρος Καρυπίδης υπέβαλε σήμερα την παραίτηση από την προεδρία δρομολογώντας μ' αυτό τον τρόπο τις εξελίξεις στην ομάδα της Ημαθίας.

Παραίτηση Καρυπίδη από Βέροια

Ο Θόδωρος Καρυπίδης υπέβαλε σήμερα (30/5), την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ Βέροια. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ομάδα της Ημαθίας. «Ο κ. Καρυπίδης έχει δρομολογήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, το οποίο κατέχει, και τις αμέσως επόμενες μέρες θα απεμπλακεί και τυπικά από την Π.Α.Ε. Βέροια».
 Η δήλωση Καρυπίδη
«Αποχωρώ από τη Βέροια με έντονα συναισθήματα, καθώς κατάγομαι από εδώ και με συνδέουν έντονοι δεσμοί με την ομάδα και τον κόσμο. Το διάστημα που βρισκόμουν στο τιμόνι της ομάδας αφοσιώθηκε ψυχή τε και σώματι στη Βέροια και προσπάθησα για το καλύτερο. Έκανα μία μεγάλη επένδυση στην ομάδα και τις υποδομές, σε δύσκολες εποχές για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, με στόχο η Βέροια να σταθεροποιήσει τη θέση της στη Super League. Φεύγοντας, παίρνω μαζί μου τις καλές στιγμές και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στη Βέροια από εδώ και πέρα».

Ο Βρύζας και η μεταβίβαση των μετοχών

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, θα δώσει τα κλειδιά της ΠΑΕ στον Ζήση Βρύζα όπου θα αναλάβει πρόεδρος του σωματείου. Ο Βρύζας και στον ΠΑΟΚ είχε θητεύσει με επιτυχία από το πόστο του προέδρου με τον Καρυπίδη να κρίνει πως είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να ηγηθεί της νέας κατάστασης. Ταυτόχρονα φέρετε να έχει βρει και το πρόσωπο που θα του μεταβιβάσει τις μετοχές της ομάδες καθώς το θέμα της πώλησης θα καθυστερήσει και δεν υπάρχει χρόνος  για χάσιμο λόγο της εμπλοκής του με τον Άρη.

Τρέχει και για την αδειοδότηση

Ο Καρυπίδης ήταν σήμερα(30/5) στη Θεσσαλονίκη και συζητούσε με τους εκπροσώπους των παικτών που έχουν καταθέσει προσφυγή. Όπως είναι γνωστό η αδειοδότηση της Βέροιας έχει ανακληθεί και γίνονται προσπάθειες προκειμένου να υπάρξει συμβιβασμός με την πλευρά των παικτών προκειμένου η ομάδα της Ημαθίας να ξανά πάρει αδειοδότηση. 

Best of internet