Ανακοινώθηκαν Ράσφορντ και Μπόρθγουϊκ - Τζάκσον

Ανακοινώθηκαν Ράσφορντ και Μπόρθγουϊκ - Τζάκσον

Ανακοινώθηκαν Ράσφορντ και Μπόρθγουϊκ - Τζάκσον

bet365

Στο «Ολντ Τράφορντ» μέχρι και το 2020 θα παραμείνουν οι Μάρκους Ράσφορντ και Κάμερον Μπόρθγουϊκ – Τζάκσον, οι οποίοι, όπως αναμενόταν, υπέγραψαν νέα τετραετή συμβόλαια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν συμφωνήσει στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τους «κόκκινους διαβόλους», λαμβάνοντας την καλύτερη επιβράβευση μετά το ξεπέταγμα που έκαναν στην πρώτη ομάδα υπό τις οδηγίες του Λουίς Φαν Χάαλ.

Κυρίως, ο Ράσφορντ που έχει... τρελάνει κόσμο και ήδη είχε μπει στο «μάτι» πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, έμεινε πιστός στη Γιουνάιτεντ και θα παραμείνει στον σύλλογο του Μάντσεστερ μέχρι το 2020, υπογράφοντας συμφωνία που θα του γεμίζει ακόμα περισσότερο τον τραπεζικό λογαριασμό από εδώ και πέρα.

Μαζί του, εξασφάλισε καλύτερο «deal» και ο Κάμερον Μπόρθγουϊκ – Τζάκσον της ... γενιάς του 2016, με τον νεαρό αμυντικό να έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες από τον πρώην κόουτς της Γιουνάιτεντ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και ν' ανταποκρίνεται αρκετά καλά στις ανάγκες που διαμορφώθηκαν λόγω και της απουσίας πολλών παικτών με τραυματισμούς.

Τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών έχουν και οψιόν επέκταση για πέμπτο έτος...

«Είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα όλο αυτό που ζω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς παίζω και προσφέρω στην ομάδα που υποστηρίζω από μικρό παιδί. Σημαίνει τα πάντα για εμένα και την οικογένειά μου» είπε ο Ράσφορντ, ενώ, από την πλευρά του, ο Μπόρθγουϊκ – Τζάκσον ανέφερε:

«Έχω ωριμάσει ποδοσφαιρικά στη Γιουνάιτεντ και έχω απολαύσει κάθε στιγμή μου στον σύλλογο. Ήταν τέλειο που πήρα τις ευκαιρίες μου στην πρώτη ομάδα. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να προοδεύω στη Γιουνάιτεντ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα