Κατηγορηματική διάψευση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Κατηγορηματική διάψευση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Κατηγορηματική διάψευση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

bet365

Εκπληξη και απορία προκάλεσε σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας της Θεσσαλονίκης, που διαψεύστηκε κατηγορηματικά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παραμονές του κρίσιμου και καθοριστικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τοπική αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης επέλεξε να «τελειώσει» πέντε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Οι Μακ, Τζαβέλλας, Μπερμπάτοφ, Βελλίδης και Βίτορ αποτελούν παρελθόν για την εφημερίδα κι αν για τους τρεις τελευταίους πλησιάζει το τέλος των συμβολαίων τους και ο Σλοβάκος είναι ξεκάθαρα προς πώληση, η παρουσία του Τζαβέλλα (διεθνή παίκτη με ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο στον οποίο η εφημερίδα αναφέρει ότι θα προταθεί να λύσει το συμβόλαιο και να αποζημιωθεί από τον ΠΑΟΚ!) στην συγκεκριμένη λίστα παικτών προκαλεί ακόμη περισσότερα ερωτηματικά για την χρησιμότητα και την αναγκαιότητα ενός τέτοιου πρωτοσέλιδου λίγες ώρες πριν από τον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως ήταν φυσικό, διαψεύστηκε κατηγορηματικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα και η ύπαρξη «μαύρης λίστας», ενώ όπως τέτοιου είδους αναφορές έχουν ως στόχο να πλήξουν ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει με την απόδοσή ή τη συμπεριφορά τους τη φετινή σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα