Τα σημάδια που άφησαν οι απαγωγείς στον Πουλίδο! (vid & pics)

Τα σημάδια που άφησαν οι απαγωγείς στον Πουλίδο! (vid & pics)

Τα σημάδια που άφησαν οι απαγωγείς στον Πουλίδο! (vid & pics)

bet365

Μεξικανικά Μέσα εστιάζουν στα σημεία που φαίνεται να έχει χτυπηθεί ο Άλαν Πουλίδο από τους απαγωγείς. Επίσης βγήκε το πρώτο βίντεο με τον Μεξικανό!

Η φωτογραφία που φαίνεται ο Άλαν Πουλίδο να είναι ταλαιπωρημένος μετά την απαγωγή του κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και κάνει το γύρο του κόσμου.

Ωστόσο, τα μεξικανικά Μέσα δεν μένουν εκεί και προσπαθούν να την αποκωδικοποιήσουν, εστιάζοντας στα σημάδια του Μεξικανού του Ολυμπιακού.

Η «La Aficion» έχει ζουμάρει στα σημεία όπου έχει σημάδια.

Όπως θα δείτε φαίνεται να έχει χτυπηθεί στο στο πρόσωπο, στη μύτη, στο δεξί του χέρι, το οποίο αργότερα το έδεσαν στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, ενώ μώλωπα φαίνεται να έχει και στο στήθος.

Προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ενώ τονίζεται απ' όλους ότι είναι καλά στην υγεία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα