Ζέκα για Πέτριτς: «I love you κολλητέ» (pic)

Ζέκα για Πέτριτς: «I love you κολλητέ» (pic)

Gazzetta team
Ζέκα για Πέτριτς: «I love you κολλητέ» (pic)

bet365

Είναι εξαιρετικοί φίλοι, αλλά οι επαγγελματικοί τους δρόμοι χωρίζουν... Ο Ζέκα αποχαιρέτησε – όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι – τον Μλάντεν Πέτριτς με ένα πολύ ωραίο μήνυμα στα social media.

Δημιουργώντας ένα «παζλ» φωτογραφιών από δικές τους στιγμές, στο τελευταίο παιχνίδι του Κροάτη άσου στη Λεωφόρο, ο Πορτογάλος αρχηγός του «τριφυλλιού» έγραψε για τον πολύ καλό του φίλο που αποσύρεται από την ενεργό δράση:

«Ήταν τιμή μου που έπαιξα μαζί σου και που είμαι φίλος σου. Είσαι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Τα γήπεδα πλέον θα είναι φτωχότερα δίχως εσένα στο ποδόσφαιρο, φίλε μου... Σου εύχομαι τα καλύτερα για εσένα και για την υπέροχη οικογένειά σου. Σε αγαπώ κολλητέ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα