Μέσι: «Δεν διαβάζω τα συμβόλαια που υπογράφω»!

Μέσι: «Δεν διαβάζω τα συμβόλαια που υπογράφω»!

Μέσι: «Δεν διαβάζω τα συμβόλαια που υπογράφω»!

bet365

Τυφλή εμπιστοσύνη στον πατέρα του επιδεικνύει ο Λιονέλ Μέσι κάθε φορά που χρειάζεται να κάνει μια συμφωνία, με τον Αργεντινό να έχει δηλώσει πως δεν γνωρίζει το περιεχόμενο των συμβολαίων που έχει υπογράψει, ενόψει της δίκης για την κατηγορία της φοροδιαφυγής!

Ο αστέρας της Μπαρτσελόνα, την Τρίτη θα βρεθεί στη δικαστική αίθουσα για το αδίκημα της απόκρυψης ποσού 4,1 εκατ.ευρώ από το 2007 έως το 2009.

Ο πατέρας του είναι εκείνος που διαχειρίζεται όλα τα ζητήματα του Μέσι στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Εμπορικές συμφωνίες, χορηγίες, εκδηλώσεις, οτιδήποτε αφορά στη δημόσια εικόνα του. Όλα περνούν από τα χέρια του Χόρχε Οράσιο, ο οποίος στήριξε και πρόσεχε από κοντά τον διεθνή «μάγο» όταν από μικρός χρειάστηκε να μετακομίσει από την Αργεντινή προκειμένου να κυνηγήσει τα ποδοσφαιρικά του όνειρα.

Τώρα που κατηγορείται για φοροδιαφυγή και θα προσπαθήσει ν' αποκρούσει τα όσα του καταλογίζονται, η «Periodico» της Καταλονίας επαναφέρει στη δημοσιότητα μια δήλωση που είχε κάνει ο ποδοσφαιριστής πίσω στο 2013, όταν τόνιζε πως: «Δεν διαβάζω όσα συμβόλαια υπογράφω γιατί τα διαβάζει ο πατέρας μου...».

Δεν είναι λάθος, αλλά καλό θα ήταν να γνωρίζει κι εκείνος τι συμβαίνει στα επαγγελματικά του...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα