Νέα επαφή ΑΕΚ για Βέλλιο, ρώτησε για Διούδη

Νέα επαφή ΑΕΚ για Βέλλιο, ρώτησε για Διούδη

Νέα επαφή ΑΕΚ για Βέλλιο, ρώτησε για Διούδη

bet365

Η ΑΕΚ είχε νέα επαφή με την πλευρά του Απόστολου Βέλλιου την ώρα που ρώτησε και για τον Σωκράτη Διούδη.

Ο Απόστολος Βέλλιος αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ για την επιθετική γραμμή και στο περιθώριο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε επαφή με τον ατζέντη του στράικερ του Ηρακλή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο Πολ Κουτσολιάκος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και μίλησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τον διεθνή επιθετικό. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας η πρόταση που έχει κάνει η ΑΕΚ στον Ηρακλή είναι ικανοποιητική, ενώ και ο Βέλλιος φαίνεται να έχει καλυφθεί από αυτά που του προσφέρει η ΑΕΚ.

Επίσης, ο Μελισσανίδης και ο Κουτσολιάκος φέρεται να τα είπαν και για τον Διούδη καθώς η ΑΕΚ ψάχνει για τερματοφύλακα αφού δεν θα γίνει χρήση της οψιόν αγοράς του Μπαρόχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα