Το αμυντικό ρεκόρ του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ

Το αμυντικό ρεκόρ του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ

Το αμυντικό ρεκόρ του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ

bet365

Μοιάζει απίστευτο, αλλά έπρεπε να φθάσουμε στα τελευταία ματς μιας σεζόν με 55 επίσημα παιχνίδια, έως τώρα, για να κρατήσει ο ΠΑΟΚ το μηδέν σε τρεις σερί αγώνες!

Ειδικά στα πλέι οφ ο Δικέφαλος εμφανίζεται αρκετά βελτιωμένος στο ανασταλτικό κομμάτι κι αυτό είναι κάτι που φέρνει την σφραγίδα του Βλάνταν Ίβιτς.

Είναι κάτι παραπάνω από αισθητή η πινελιά που έβαλε ο Σέρβος προπονητής στην ομάδα, όπως και η άνοδος του Παναγιώτη Γλύκου, ο οποίος μετά το τραγικό λάθος, που έφερε το γκολ του Γιόχανσον, στο πρώτο ματς των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ, εμφανίζεται σχεδόν αλάνθαστος κάτω από τα δοκάρια.

Ο ΠΑΟΚ στη διαδικασία των πλέι οφ απέδειξε ότι διαθέτει την καλύτερη άμυνα από τις τέσσερις ομάδες, έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ σε πέντε αναμετρήσεις και για πρώτη φορά στη σεζόν κράτησε το μηδέν για τρεις συνεχόμενους αγώνες (Πανιώνιος ΠΑΟΚ 0-2, ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 2-0, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-0) και 270 σερί αγωνιστικά λεπτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα