Ζωντανός ο Πουλίδο, τραυματίστηκε ένας από τους απαγωγείς (vids&pics)

Ζωντανός ο Πουλίδο, τραυματίστηκε ένας από τους απαγωγείς (vids&pics)

Όλα καλά με τον Άλαν Πουλίδο! Απελευθερώθηκε σώος και αβλαβής, ενώ ένας από τους απαγωγείς φέρεται να τραυματίστηκε κατά τη σύλληψή του. Δείτε το πρώτο video μετά την απελευθέρωσή του.

Ζωντανός ο Πουλίδο, τραυματίστηκε ένας από τους απαγωγείς (vids&pics)

Αίσιο τέλος έχει η υπόθεση απαγωγής του Άλαν Πουλίδο, που έχει σοκάρει τις τελευταίες ώρες τον κόσμο.

Δημοσιεύματα από το Μεξικό υποστήριζαν ότι βρέθηκε ζωντανός τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Γεγονός που επιβεβαιώθηκε αργότερα και από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

«Η περιπέτεια του Άλαν Πουλίδο έλαβε τέλος. Είναι με την οικογένειά του και είναι καλά στην υγεία του», ενημερώνουν οι ερυθρόλευκοι προς ανακούφιση όλων.

Η επιχείρηση διάσωσης του επιθετικού του Ολυμπιακού, που ξεκίνησε από την Κυριακή, στα νότια της πόλης Ταμαουλίπας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. 

Ο Άλαν Πουλίδο βρέθηκε ζωντανός και μάλιστα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ώστε να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς φέρεται ότι έχει τραυματιστεί ελαφρώς. 

Στην επιχείρηση που στήθηκε, ένας από τος έξι απαγωγείς του συνελήφθη και τραυματίστηκε.

Δείτε videο με τον Πουλίδο να είναι στο πλευρό του Κυβερνήτη της Βικτόρια, Εγκίδιο Τόρες Καντού, ενώ ακολουθεί κι η πρώτη φωτογραφία του που κυκλοφόρησε μετά την απαγωγή του, όπως υποστηρίζει η «Record» του Μεξικού:

LIBERAN A ALAN PULIDO PRIMERAS IMAGENES HABLA FUTBOLISTA RESCATADO POR POLICIA EN TAMAULIPAS

Soldados a las afueras del 2 zaragoza ante llegada de Alan Pulido

Arriba Ejidio Torre para ver a Alan Pulido

Best of internet