«Κιτρινόμαυρη» δυσαρέσκεια για Κομίνη

«Κιτρινόμαυρη» δυσαρέσκεια για Κομίνη

Gazzetta team
«Κιτρινόμαυρη» δυσαρέσκεια για Κομίνη

bet365

Έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσαν σε αρκετές περιπτώσεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ οι αποφάσεις του Γιώργου Κομίνη στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, με τους «κιτρινόμαυρους» να εκφράζουν ωστόσο ορισμένα παράπονα για τη διαιτησία του Γιώργου Κομίνη.

Στο στρατόπεδο της «Ένωσης» θεωρούν υπερβολική την αποβολή του Τόμας Πέκχαρτ, εκφράζοντας κυρίως τις ενστάσεις τους για την πρώτη κίτρινη που δέχτηκε ο Τσέχος.

Δυσαρέσκεια προκάλεσε και η γενικότερη ανοχή που έδειξε σε ορισμένα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του ΠΑΟΚ, ενώ η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε και για πέναλτι του Λέοβατς στον Μπαρμπόσα, σε ανατροπή του Πορτογάλου από τον Κροάτη, στη διάρκεια του πρώτου μέρους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα