Ο Λέτο τον κράτησε ζωντανό για τον τελικό, αλλά η ομάδα προβλημάτισε και πάλι!

Ο Λέτο τον κράτησε ζωντανό για τον τελικό, αλλά η ομάδα προβλημάτισε και πάλι!

Ο Λέτο τον κράτησε ζωντανό για τον τελικό, αλλά η ομάδα προβλημάτισε και πάλι!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Λέτο και τον Μολέδο, που κράτησαν ζωντανό τον Παναθηναϊκό για τον τελικό της Τούμπας, την ομάδα που προβλημάτισε και πάλι κόντρα στον Πανιώνιο και τον Ζιλμπέρτο, που θέλει έναν άλλον Παναθηναϊκό τη νέα περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Πανιώνιο με 1-0 με ένα γκολ του Λέτο, που για άλλη μία φορά έδειξε, ότι έχει και την ψυχή και την προσωπικότητα να δώσει λύση , όταν η ομάδα του τα βρίσκει σκούρα . Το έκανε στο πρώτο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, όταν με το γκολ του έδωσε τον πόντο της ισοπαλίας στον Παναθηναϊκό, το έκανε και χθες, αφού με το τέρμα του προς το τέλος έδωσε τη νίκη στην ομάδα. Ο Λέτο είναι εδώ και δείχνει στους συμπαίκτες του, ότι όταν φοράς την φανέλα του Παναθηναϊκού πρέπει σε κάθε ματς να δίνεις τα πάντα. Το ίδιο κάνει ο ίδιος και παρότι δεν είναι στο επίπεδο, που ήταν κάνει την διαφορά.

Και χθες ο Λέτο έδωσε μία νίκη, που έφερε τον Παναθηναϊκό σε απόσταση μίας νίκης από τα προκριματικά του Champios League. Κερδίζει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ και παίρνει και φέτος το εισιτήριο. Μόνο η νίκη του κάνει, η ισοπαλία και η ήττα τον στέλνει στο Europa League. Με συνεχιζόμενη μέτρια απόδοση, όταν φτάνεις να παίξεις την πρώτη θέση σε ένα ματς , είναι όλα πιθανά. Ακόμα και όταν παίζεις στην έδρα του αντιπάλου. Βλέποντας τον Παναθηναϊκό από την αρχή των play off σου έδινε την εντύπωση, ότι την τελευταία αγωνιστική δεν θα έχει ούτε μαθηματικές ελπίδες. Αλλά έχει και όσο έχει, όλα γίνονται.

Επιστρέφουμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Μαζί με τον Λέτο ένας ακόμα παίκτης έβαλε σφραγίδα και ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου. Ο Μολέδο, που ήταν πραγματικά βράχος στην άμυνα και οι λύσεις, που δίνει δείχνουν, ότι ο Παναθηναϊκός μετά από πολλά χρόνια βρήκε τον στόπερ, που έψαχνε. Τον στόπερ-ηγέτη.

Κατά τα άλλα η ομάδα και πάλι προβλημάτισε. Και πάλι πήγε να πάρει το ματς και το πήρε με ατομικές ενέργειες παικτών και όχι με σχέδιο και πλάνο. Είναι φανερό πλέον, ότι η ομάδα κάνει τα απολύτως απαραίτητα, για να παίρνει τα αποτελέσματα, ότι το προσπαθεί περισσότερο με ατομικές ενέργειες. Το θέαμα δεν είναι καλό, είναι στιγμές που δεν αντέχεται. Αν συνέβαινε μόνο τώρα τότε η δικαιολογία της κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια και από το τέλος της περιόδου θα έστεκε.

Επειδή, όμως, όλη η χρονιά έτσι πήγε για τον Παναθηναϊκό και δεν υπήρξε καμία βελτίωση τους τελευταίους μήνες, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει θέμα. Ο Ζιλμπέρτο πλέον παρακολουθεί καθημερινά τα πράγματα ο Γιάννης Αλαφούζος τον εμπιστεύεται και πιστεύω, ότι θα γίνει ότι πρέπει για να ξεκινήσει με καλύτερες προϋποθέσεις η ομάδα τη νέα σεζόν…

*Πολύ καλό όλο το σκηνικό στο τέλος με τον αντίο του Πέτριτς. Ο Κροάτης που είχε κορυφαία του στιγμή το νικητήριο γκολ με τον Ολυμπιακό πέρυσι, αποχώρησε μέσα σε αποθέωση, κάτι που συγκίνησε τον ίδιο. Ο Παναθηναϊκός τον τίμησε, όπως όφειλε σαν σύλλογος να κάνει και στο μακρινό παρελθόν , όταν σταμάτησαν τεράστιοι ποδοσφαιριστές με μοναδική προσφορά στον σύλλογο, αλλά ακόμα περιμένουν να… τιμηθούν!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.