Ο Ιβάν Σαββίδης υποδέχθηκε την αποστολή στο αεροδρόμιο

Ο Ιβάν Σαββίδης υποδέχθηκε την αποστολή στο αεροδρόμιο

Ο Ιβάν Σαββίδης υποδέχθηκε την αποστολή στο αεροδρόμιο

Εγινε και αυτό! Ο Ιβάν Σαββίδης υποδέχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας την αποστολή του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»!

Εμφανώς ικανοποιημένος από το θετικό αποτέλεσμα, που απέσπασε ο Δικέφαλος του Βορρά από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης περιμένοντας να φθάσει η αποστολή της ομάδας από την Αθήνα.

Ο Ιβάν Σαββίδης μαζί με τον αδερφό του υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές και τον Βλάνταν Ίβιτς χαιρετώντας ένα προς ένα όλα τα μέλη της ομάδας. Ιδιαίτερη η αγκαλιά στον Ρόμπερτ Μακ και στον Σέρβο προπονητή του ΠΑΟΚ…

Χαμογελαστός και σε καλή κατάσταση ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου συνομίλησε με τους  Λούμπος Μίχελ και τον Χρυσόστομο Γκαγκάτση για την ομάδα και όλα όσα έγιναν στον αγώνα με την ΑΕΚ. Μαζί έφυγαν από το αεροδρόμιο και κατευθύνθηκαν στο Μακεδονία Παλλάς, όπου θα διαμείνει και η ομάδα ενόψει του αγώνα της Τρίτης.

Ο ομογενής επιχειρηματίας θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και θα παρακολουθήσει από κοντά τον καθοριστικό αγώνα της ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Best of internet