Τρομοκράτες «χτύπησαν» ξανά σύνδεσμο της Ρεάλ στο Ιράκ την ώρα του τελικού!

Τρομοκράτες «χτύπησαν» ξανά σύνδεσμο της Ρεάλ στο Ιράκ την ώρα του τελικού!

bet365

Δεύτερο τρομοκρατικό χτύπημα σε σύνδεσμο της Ρεάλ Μαδρίτης στο Ιράκ, καθώς όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, τέσσερις καμικάζι εισέβαλαν σε λέσχη της «Βασίλισσας», βόρεια της Βαγδάτης, με αποτέλεσμα 12 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη λέσχη της Ρέαλ στο Ιράκ που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 16 φίλων της «Βασίλισσας», τα τελευταία ρεπορτάζ κάνουν λόγο για νέα επίθεση κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League, με 12 ακόμα θύματα.

Όπως αναφέρει η AS, 4 τρομοκράτες εισέβαλαν σε λέσχη των «μερένχες» στην πόλη Baqubah του Ιράκ, 50 χιλιόμετρα βόρεια της Βαγδάτης, λίγο πριν το φινάλε του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης, σκορπώντας το θάνατο ξανά, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για 12 νέα θύματα και τουλάχιστον 8 ακόμα σοβαρά τραυματίες, οι οποίοι χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος της λέσχης φίλων της Ρεάλ, Ζιάντ Αλμπιντανί, ανέφερε σε τοποθέτησή του: «Ο στρατός συλλέγει στοιχεία για το συμβάν, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες. Είναι μία τραγική κατάσταση. Δηλητηριάζουν ξανά τη χαρά των φίλων της Ρεάλ σε μια τόσο σπουδαία βραδιά για το σύλλογο. Το χτύπημα ήταν παρόμοιο με αυτό που έλαβε χώρα και πριν από μερικές εβδομάδες».

Υπενθυμίζεται πως μετά την κατάκτηση του 11ου, ο Φλορεντίνο Πέρεθ αφιέρωσε το τρόπαιο στα 16 θύματα της πρώτης επίθεσης στο Ιράκ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα