Δημάτος: «Οι προσευχές όλων βρίσκονται στο πλευρό του Πουλίδο»

Gazzetta team
Δημάτος: «Οι προσευχές όλων βρίσκονται στο πλευρό του Πουλίδο»

bet365

Στο πλευρό της οικογένειας του Άλαν Πουλίδο και του Ολυμπιακού βρίσκεται και η ΑΕΚ, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτο, να στέλνει μήνυμα συμπαράστασης για τις δύσκολες στιγμές που περνά ο Μεξικανός.

Με μήνυμα που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, εξέφρασε τη συμπαράσταση της ΑΕΚ στην περιπέτεια που περνάει η οικογένεια του Άλαν Πουλίδο και του Ολυμπιακού, μετά την απαγωγή του Μεξικανού.

«Εννοείται ότι οι προσευχές όλων είναι στο πλευρό του Άλαν Πουλίδο και της οικογένειάς του. Εννοείται ότι αυτό που προέχει είναι να έχει αίσια έκβαση η πρωτοφανής περιπέτεια την οποία περνάει», ανέφερε χαρακτηριστικά στο σχόλιο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα