«Απήχθη πριν πάει στο δεύτερο πάρτι ο Πουλίδο» (pics)

Ο δημοσιογράφος της Expreso, Πέδρο Γκαρσία, στο Gazzetta.gr για τον Άλαν Πουλίδο

«Απήχθη πριν πάει στο δεύτερο πάρτι ο Πουλίδο» (pics)

Ο Πέδρο Γκαρσία, δημοσιογράφος της Expreso στο Μεξικό, μίλησε στο Gazzetta.gr για τις συνθήκες της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο. Ποιά στάση κρατάει η οικογένεια και ποιά οι Αρχές.

«Απήχθη πριν πάει στο δεύτερο πάρτι ο Πουλίδο» (pics)
Στο Μεξικό είναι συγκλονισμένοι με όσα έχουν συμβεί με τον Άλαν Πουλίδο και παρά τις πολύ δύσκολες στιγμές άπαντες αισιοδοξούν και ελπίζουν σε ένα καλό τέλος. Το Gazzetta.gr μίλησε με τον Πέδρο Γκαρσία, δημοσιογράφο της μεξικανικής Expreso, που έχει ασχοληθεί με την υπόθεση της απαγωγής του άσου του Ολυμπιακού. «Σχεδόν όλα τα MME στο Μεξικό έχουμε έρθει σε επαφή με τον αδερφό του, τον Αρμάντο Πουλίδο. Επιβεβαίωσε το περιστατικό αλλά εκτός αυτού δεν ήθελε να πει κάτι άλλο. Η σύντροφός του, Ιλεάνα, είναι καλά στην υγεία της. Δεν την πείραξαν και δεν την πήραν μαζί τους», μας τόνισε αρχικά.
 
«Ο δρόμος που απήχθη είναι κεντρικός. Σαν λεωφόρος και ονομάζεται Interejidal. O Άλαν ήταν σε μία οικογενειακή συγκέντρωση. Σε ένα πάρτι με τους δικούς του ανθρώπους. Δέχθηκε τηλεφωνήματα από ορισμένους φίλους του, που τον προσκάλεσαν σε ένα άλλο πάρτι. Έφυγε λοιπόν από εκεί που ήταν για να πάει στο δεύτερο πάρτι. Στην διαδρομή αυτή απήχθη. Οι τελευταίοι που επικοινώνησαν μαζί του ήταν οι φίλοι του, που τους είπε ότι θα πήγαινε στο πάρτι», συμπλήρωσε.
 
«Η οικογένειά του δεν θέλει να πει κάτι άλλο στους δημοσιογράφους προ το παρόν διότι φοβάται για την ασφάλειά του. Για την σωματική του ακεραιότητα και ακόμα και για την ζωή του. Η φίλη του, η Ιλεάνα, ήταν εκείνη που πήρε την αστυνομία. Κανένας όμως δεν ξέρει από εκεί και πέρα το τι έχει περιγράψει στην αστυνομία και το τι μετέφερε επακριβώς. Είναι άτομο - κλειδί πάντως για το τι έχει συμβεί εκεί. Σίγουρα πάντως οι απαγωγείς δεν έχουν ενημερώσει κανέναν για λύτρα. Δεν έχουν επικοινωνήσει με κανέναν γι' αυτό. Όσο για τις Αρχές αυτό που έκαναν είναι να εμφανιστούν συγκρατημένες για τις πληροφορίες και να αυξήσουν μετά τις αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις που αναζητούν τον Άλαν. Όσο περνάει ο χρόνος οι έρευνες γίνονται με περισσότερη ένταση και πιο πολλά μέσα προκειμένου να βρεθεί ο Άλαν», επισήμανε ακόμα ο Γκαρσία, που ξεκαθάρισε πως οι επόμενες ώρες σαφώς και είναι κρίσιμες.

Best of internet