Σιμόες: «Πήραμε κύπελλο, επιστρέψαμε στην Ευρώπη»

Gazzetta team
Σιμόες: «Πήραμε κύπελλο, επιστρέψαμε στην Ευρώπη»

bet365

Καλά έκλεισε η σεζόν για την ΑΕΚ όπως είπε ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος ανυπομονεί για ευρωπαϊκό ματς σε γεμάτο ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος χαφ ήταν ο καλύτερος της Ενωσης στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ, όπως ήταν γενικά από τους καλυτερους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μια σεζόν, η οποία κρίνεται επιτυχημένη για την ΑΕΚ στην επιστροφή της μετά τα πιο δύσκολα χρόνια της ιστορίας της.

Να ολοκληρώσει με επιτυχημένη χρονιά με νίκη θέλει η ΑΕΚ. Σε απόδοση 2.20 στην Casino Rio Bet η νίκη της Ενωσης στην Νέα Σμύρνη.

«Γενικά η χρονιά έκλεισε καλά, είμαστε ικανοποιημένοι. Πήραμε το Κύπελλο και επιστρέφουμε στην Ευρώπη. Είναι μεγάλο κίνητρο αυτό. Θέλουμε όλοι να παίξουμε ένα ευρωπαϊκό ματς, σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ» είπε αρχικά ο Σιμόες και στη συνέχεια μίλησε για το 0-0 με τον ΠΑΟΚ: «Και οι δύο κόκκινες ήταν καθαρές. Εμείς ακόμα και με 10 παίκτες είχαμε ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, υπήρχε και πίεση όσο περνούσε η ώρα και δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε όμως».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα