Τζαβέλλας: «Δίκαιη η κόκκινη που δέχθηκα»

Gazzetta team
Τζαβέλλας: «Δίκαιη η κόκκινη που δέχθηκα»

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας τόνισε πως δικαίως δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:
Για την φάση της αποβολής: «Είναι μία φάση από αυτές που κρίνονται σε ένα δευτερόλεπτο. Ο Μάνταλος πέρασε μια πολύ καλή μπαλιά, γύρισα το κορμί μου κι άπλωσα ενστικτωδώς τα χέρια μου και ήταν μια δίκαιη κόκκινη κάρτα».
Για τους ρόλους που έχει η ομάδα με τον Ίβιτς και την αντίδραση σε δεύτερο παιχνίδι με δέκα παίκτες: «Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα αντιδρά μετά από τέτοιες καταστάσεις. Μένει συγκεντρωμένη μέσα στο γήπεδο και αυτό το πιστώνεται ο προπονητής και όσοι αγωνίζονται».
Για την κούραση και τους τραυματισμούς: «Υπάρχει μια παραπάνω κόπωση, αλά το τελευταίο διάστημα δουλεύουμε πολύ οργανωμένα. Έχει αλλάξει η ψυχολογία μας και μας βοηθάει πολύ αυτό. Κάθε παιχνίδι που περνάει παίρνουμε όλο και περισσότερη ψυχολογία και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».
Για την άμυνα και τη βελτίωσή της: «Έχω δηλώσει και παλαιότερα, όταν υπάρχει καλή άμυνα, είναι δουλειά 11 παικτών, Όταν υπάρχει σωστό πλάνο στον αγωνιστικό χώρο και όλοι οι παίκτες αμύνονται, μπορούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα. Η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση, κλείνουμε στο κέντρο κι έτσι οι αμυντικοί έχουν λιγότερες δύσκολες προσπάθειες. Η ομάδα δημιουργεί την καλή άμυνα».
Για την συγκέντρωση που δείχνει όλη η ομάδα στα πλέι οφ: «Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ μέσα στη σεζόν. Δε μας άξιζε αυτό που ζούσαμε με τους τραυματισμούς και την ένταση γύρω από την ομάδα. Καταφέραμε να ηρεμήσουμε. Ο προπονητής πήρε την ένταση που είχαμε στα αποδυτήρια και όταν οι παίκτες είναι ήρεμοι και προσηλωμένοι, το βγάζουν στο γήπεδο. Εμείς το βγάζουμε και ελπίζουμε να είναι το ίδιο και μες τον Παναθηναϊκό την Τρίτη».
Για το παιχνίδι με την Παναθηναϊκό: «Είναι ένα ντέρμπι. Είμαστε χαρούμενοι που θα το παίξουμε σε μια γεμάτη Τούμπα ξανά. Έχουμε καλή ψυχολογία. Όπως μας είπε και ο προπονητής, δεν πάμε για την ισοπαλία ούτε σε αυτό το παιχνίδι. Δε μας αρκεί αυτό. Πρέπει να παρουσιάσουμε το ποδόσφαιρο που δουλεύουμε και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ μέχρι να έρθει η αποβολή του: «Προσπαθήσαμε να παίξουμε από την αρχή, να κατεβάσουμε τη μπάλα. Μέχρι την αποβολή μου ήμασταν πολύ καλοί, αλλά μετά άλλαξαν τα πράγματα μετά. Αποβλήθηκε ο παίκτης της ΑΕΚ και μπορέσαμε πάλι να αγωνιστούμε επί ίσοις όροις».
Για το αν σκεφτόταν την ισοπαλία στο σημερινό παιχνίδι: «Δε σκέφτομαι τίποτα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Ήμουν πολύ στεναχωρημένος από την αποβολή μου Δεν κόστισε ευτυχώς. Οφείλω να πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά και στον προπονητή. Μένουν ακόμα 90 λεπτά».
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε και πάλι με παίκτη λιγότερο: «Νομίζω ότι ήταν λίγα τα λεπτά που παίξαμε με παίκτη λιγότερο. Σίγουρα υπάρχει κόπωση και επιπλέον κόπωση. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να αντέξουμε άλλα 90 λεπτά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα