Σοκ στους συμπαίκτες του Πουλίδο, τι έγραψε ο Φουστέρ (pic)

Σοκ στους συμπαίκτες του Πουλίδο, τι έγραψε ο Φουστέρ (pic)

Σοκ στους συμπαίκτες του Πουλίδο, τι έγραψε ο Φουστέρ (pic)

bet365

Αρκετοί ερυθρόλευκοι παίκτες έχουν ενημερωθεί για τις δυσάρεστες εξελίξεις με τον Άλαν Πουλίδο και είναι σοκαρισμένοι. Οι προσευχές του Νταβίντ Φουστέρ.

Οι ώρες αυτές είναι ιδιαίτερα δύσκολες για τον Άλαν Πουλίδο και για τον Ολυμπιακό. Αυτήν την ώρα αρκετοί συμπαίκτες του έχουν μάθει το τι έχει γίνει και βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Περιμένουν ένα καλό νέο, κάτι που θα τους δώσει την ελπίδα πως ο Άλαν θα γυρίσει καλά στο σπίτι του.

Παράλληλα ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Νταβίντ Φουστέρ, έγραψε στο Facebook πως άπαντες θα πρέπει να προσευχηθούν για τον διεθνή Μεξικανό άσο. Το post της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Facebook ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Τσόρι Ντομίνγκες. Δείτε το post του Ισπανού άσου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα