Ζέκα: «Μεγάλη χαρά που έπαιξα με τον Πέτριτς»

Ζέκα: «Μεγάλη χαρά που έπαιξα με τον Πέτριτς»

Gazzetta team
Ζέκα: «Μεγάλη χαρά που έπαιξα με τον Πέτριτς»

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για το τέλος της καριέρας του Μλάντεν Πέτριτς, τονίζοντας πως ήταν χαρά του που έπαιξε μαζί του...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για τον Πέτριτς: «Ήταν μεγάλη χαρά να παίξω δίπλα στον Μλάντεν και που μοιραστήκαμε το γήπεδο αλλά και τη φιλία του. Είναι ένας τεράστιος φίλος. Είμαι στενοχωρημένος σήμερα γιατί ο Παναθηναϊκός και το ποδόσφαιρο αποχαιρετούν έναν σημαντικό παίκτη, με μεγάλη ποιότητα. Πήρε μια απόφαση που τη σέβομαι και την εκτιμώ, και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον».

Για το αν η ομάδα είχε άγχος: «Είναι λογικό διότι αυτή είναι η πρώτη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, μια ομάδα με καλό προσανατολισμό. Δεν δημιουργεί μεγάλες ευκαιρίες αλλά δυσκολεύει την επίθεση του αντιπάλου. Κυνηγήσαμε το γκολ, θέλαμε να το πετύχουμε. Ο Πανιώνιος έπαιξε με μια σκληρή και δυνατή άμυνα, αλλά είμαι χαρούμενος που σκοράραμε. Φυσικά και η κατάσταση αυτή δημιουργεί άγχος και πίεση».

Για το σπριντ στο τέλος του αγώνα: «Ίσως να μην χρειαζόταν πραγματικά να τρέχω ως το τελευταίο λεπτό, αλλά αυτή τη δύναμη μου τη δίνει η δίψα για νίκη και η θέληση να φύγω νικηττής και χαρούμενος από το γήπεδο. Είμαι ευχαριστημένος που πήραμε τη νίκη απόψε και θέλω να διαβεβαιώσω πως θα πολεμώ ως το τέλος για να κερδίζουμε τους αγώνες».

Για το ματς στην Τούμπα: «Πηγαίνουμε στην Τούμπα για τη νίκη. Θέλουμε τη νίκη, ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός αντίπαλος με καλή πορεία στα πλέι-οφ, αλλά εμείς θέλουμε μόνο τη νίκη».

Για το συμβόλαιό του: «Σχετικά με το συμβόλαιο δεν έχω κάτι το συγκεκριμένο να πω ακόμα, υπάρχουν συζητήσεις ως τώρα. Σε ό,τι έχει να κάνει με το διαβατήριο, νομίζω πως βρισκόμαστε κοντά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα