Παναγιωτάρας: «Καλύτερη αμοιβή το χειροκρότημα»

Gazzetta team
Παναγιωτάρας: «Καλύτερη αμοιβή το χειροκρότημα»

bet365

Η ΑΕΚ χειροκροτήθηκε από τον κόσμο της μετά το 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Νίκο Παναγιωτάρα να στέκεται σε αυτό.

Η Ενωση προσπάθησε, παρά το βαρύ πρόγραμμα, μέχρι τέλος για τη νίκη που θα την έφερνε αγκαλιά με την έξοδο στο Champions League. Δεν τα κατάφερε αλλά αυτό δεν επηρέασε τους οπαδούς της, οι οποίοι στο τέλος χειροκρότησαν θερμά την ομάδα τους.

«Αυτή είναι η καλύτερη αμοιβή. Πάλι έκαναν μία τεράστια προσπάθεια οι παίκτες. Ίσως μας αδικεί λίγο το αποτέλεσμα αλλά θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια», είπε ο Παναγιωτάρας αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Λίγα λεπτά μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο βοηθός του Στέλιου Μανωλά είπε τα εξής.

«Για άλλη μια φορά πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να δώσω συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Όπως στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και απόψε έκαναν κατάθεση ψυχής. Στο πρώτο ημίχρονο ίσως να μην ήμασταν τόσο καλοί, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μόνο μια ομάδα προσπάθησε να κερδίσει το παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μη χάσει. Το χειροκρότημα του κόσμου, τον οποίο και ευχαριστούμε, ήταν η καλύτερη ανταμοιβή γι’ αυτά τα παιδιά. Πέρα από τις δύσκολες συνθήκες και έτσι όπως ήταν το πρόγραμμα των παιχνιδιών, νομίζω μόνο μπράβο μπορούμε να τους πούμε. Δυστυχώς είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα, όχι όμως από την εμφάνιση των παικτών στο δεύτερο ημίχρονο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα