Ακόστα: «Πολύ ευαίσθητη υπόθεση, θα κάνουμε ότι χρειαστεί» (vids)

ΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΗ TAMAULIPAS

Ακόστα: «Πολύ ευαίσθητη υπόθεση, θα κάνουμε ότι χρειαστεί» (vids)

Ο εκπρόσωπος των μεξικανικών Αρχών στην Tamaulipas μίλησε για την απαγωγή του Άλαν Πουλίδο. Διάψευση για φημολογίες περί θανάτου. Δείτε το σχετικό βίντεο. 

Ακόστα: «Πολύ ευαίσθητη υπόθεση, θα κάνουμε ότι χρειαστεί» (vids)

Η τοποθέτηση του εκπροσώπου του τομέα δικαιοσύνης της Tamaulipas (σ.σ. πρόκειται για τον εισαγγελέα, Ισμαέλ Κουαντίγια Ακόστα) - που διέψευσε κατηγορηματικά την φημολογία που υπήρξε για θάνατο του παίκτη αλλά και ένα άλλο σενάριο που τον ήθελε να έχει γυρίσει σπίτι του, όπως και ότι έχει υπάρξει επίσημη επικοινωνία με τους απαγωγείς - για τον Πουλίδο:

Θέλω να ζητήσω την κατανόηση των Μέσων Ενημέρωσης της χώρας γιατί αυτή είναι μία υπόθεση πολύ ευαίσθητη. Είναι μία υπόθεση που εξελίσσεται. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε επιμέρους λεπτομέρειες. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως επιβεβαιώνεται η απαγωγή του παίκτη Άλαν Πουλίδο. Το βράδυ που γύριζε στο σπίτι του από ένα πάρτι στα Βόρεια της πόλης ένοπλοι του έκοψαν τον δρόμο. Έχουμε πληροφορίες πως τον σταμάτησαν ένοπλοι και τον πήραν.
 
Εμείς από την πλευρά μας παρακολουθούμε την υπόθεση και λειτουργούμε και με βάση τις οδηγίες της κατευθύνσεις της Κυβέρνησης. Είμαστε κοντά στην οικογένειά του και την στηρίζουμε. Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να βρεθεί.
 

Best of internet