Φαβορί ο Γρηγορίου, παίζουν άλλοι δύο στην Κέρκυρα

Φαβορί ο Γρηγορίου, παίζουν άλλοι δύο στην Κέρκυρα

Φαβορί ο Γρηγορίου, παίζουν άλλοι δύο στην Κέρκυρα

Τον επόμενο προπονητή της αναζητά ήδη η Κέρκυρα και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, πρώτος στη λίστα είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου, ενώ εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Βεργέτη και Μάντζιου.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την Κέρκυρα και ήδη οι «Φαίακες» έχουν αρχίσει να εξετάζουν περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, στη λίστα υπάρχουν τρία ονόματα, με το ένα να έχει προβάδισμα...

Γρηγορίου, Βεργέτης και Μάντζιος είναι οι τρεις που... παίζουν για την επόμενη μέρα στον πάγκο της Κέρκυρας. Ο πρώτος, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι και το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Οι σχέσεις του Έλληνα τεχνικού με την πλευρά της διοίκησης είναι εξαιρετικές, ενώ ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου γνωρίζει πολύ καλά και ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ της ομάδας από το προηγούμενο πέρασμά του.

Ωστόσο, ο Γρηγορίου δεν παίζει μόνος του. Στη λίστα της Επτανήσιας ΠΑΕ βρίσκονται και οι Στάικος Βεργέτης, Άκης Μάντζιος. Έχουν υπάρξει κάποιες διερευνητικές επαφές με τους δύο Έλληνες τεχνικούς τους οποίους θεωρούν καλές λύσεις στο νησί. Περισσότερα αναμένεται να έχουμε από Δευτέρα.

Τότε αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση μέσω της οποίας η ΠΑΕ θα ευχαριστεί τον Αλέκο Βοσνιάδη, με τον οποίο οι δρόμοι τους χώρισαν φιλικά και εν συνεχεία θα κοιτάξουν πιο έντονα την επόμενη μέρα. Πάντως πρώτο φαβορί δείχνει πως είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου για τον οποίο εδώ και καιρό υπάρχουν έντονες φήμες για επιστροφή του στο νησί.

Για την περίπτωση του Γρηγορίου, είχατε διαβάσει από το gazzetta.gr μία εβδομάδα πριν, στο θέμα της συνάντησης με τον Αλέκο Βοσνιάδη...

Best of internet