Γερμανία - Σλοβακία 1-3 (gTV)

Gazzetta team
Γερμανία - Σλοβακία 1-3 (gTV)

bet365

Ο Λεβ παρέταξε πειραματική ενδεκάδα, ο Κοζάκ όχι και η Σλοβακία επιβλήθηκε με ανατροπή 3-1 της Γερμανίας σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει Euro.

Λένο και Κίμιχ έκαναν το ντεμπούτο τους με τα πάντσερ, ο Σανέ ξεκίνησε βασικός και οι δοκιμές του Λεβ, με αλλαγές που δεν έπιασαν τόπο στην επανάληψη, έφεραν την ήττα από την Σλοβακία με 1-3 στο Άουγκσμπουργκ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 13'. Ο Κούτσκα ανέτρεψε τον Γκέτσε εντός περιοχής και ο Γκόμεζ από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0. Οι Σλοβάκοι άργησαν να βρουν τα πατήματά τους, με τους γηπεδούχους να πιέζουν και να χάνουν ευκαιρίες, κυρίως με τον Γκόμεζ, όμως στο τέλος του πρώτου μέρους ήρθε η κατάρρευση. Ο Χάμσικ με εκπληκτικό σουτ έφερε το ματς στα ίσα στο 41', ενώ στο 44' μετά από κόρνερ του Βάις ο Τζούρις έκανε με κεφαλιά το 1-2!

Ο Λεβ έκανε αλλαγές στο δεύτερο μέρος, βάζοντας Τερ Στέγκεν, Μπραντ και Βάιγκλ, όμως τα πάντσερ απογοήτευσαν. Βέβαια, σε αυτό έπαιξε ρόλο και η βροχή, που παραλίγο να οδηγήσει στην αναβολή, καθώς είχαμε μισάωρη καθυστέρηση, μέχρι ο διαιτητής να πάρει την τελική του απόφαση. Στο 52' τα πάντα τελείωσαν, όταν ο Κούτσκα έκανε το σουτ στην κίνηση, ο Τερ Στέγκεν έκανε απίστευτο λάθος και το 1-3 ήταν γεγονός. Ντράξλερ και Σίρλε είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες μέχρι το τέλος, όμως τίποτα δεν άλλαξε, με τους Σλοβάκους να φτάνουν στη μεγάλη νίκη.

 

EURO Τελευταία Νέα