Ανακοίνωσε το τέλος του ο Βοσνιάδης!

Ανακοίνωσε το τέλος του ο Βοσνιάδης!

Ανακοίνωσε το τέλος του ο Βοσνιάδης!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας αποτελεί ο Αλέκος Βοσνιάδης, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα. 

Με νέο τεχνικό θα συνεχίσει στη Σούπερ Λιγκ η Κέρκυρα. Ο Αλέκος Βοσνιάδης, γνωστοποίησε πως αποχωρεί από τους «Φαίακες», κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει από την περασμένη εβδομάδα το gazzetta.gr.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στον Αγροτικό Αστέρα και στον συνάδελφο. Εμείς είχαμε στόχο τον τίτλο, αλλά δεν παρουσιαστήκαμε στο γήπεδο. Το μυαλό μας ήταν στην επόμενη μέρα. Κάναμε πολλά λάθη, δεν είχαμε διάθεση, ήμασταν πολύ κακοί αμυντικά, κινδυνεύαμε εύκολα. Δεν κρατούσαμε μπάλα, πολλές φορές ο αντίπαλος μας βρήκε ανοιχτούς και πήγε στη μετάβαση. Δεν δικαιούμασταν τίποτα από ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ. Το μυαλό μας ήταν στις διακοπές.

Όση προσπάθεια και αν κάναμε να πείσουμε τους παίκτες ότι ήταν σημαντικό το πρωτάθλημα, δεν το καταφέραμε. Είναι μια άλλη μέρα η αυριανή για την Κέρκυρα. Ήρθαμε πριν από έξι μήνες για την άνοδο και με σταθερή πορεία τα καταφέραμε. Από σήμερα οι δρόμοι μας θα είναι χωριστά. Να ευχηθώ καλή παρουσία στο επόμενο πρωτάθλημα. Ο καθένας θα βρει το δρόμο του. Το σημαντικό είναι ότι περάσαμε έξι υπέροχους μήνες, με μια διοίκηση που στάθηκε δίπλα μας. Πετύχαμε αυτό για το οποίο ήρθαμε. Φεύγουμε όλοι ευχαριστημένοι».

-Ποιοι ήταν οι λόγοι του διαζυγίου;

«Είχαμε πει να πετύχουμε τον στόχο και μετά να συζητήσουμε για τη συνέχεια. Πολλές φορές όταν κλείνει η πόρτα και προσπαθούμε να κρατήσουμε κάποια πράγματα που μιλάμε εσωτερικά, υπάρχει διάσταση απόψεων σε ορισμένα ζητήματα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας αγκάλιασε και τους παίκτες που κανείς δεν προκάλεσε πρόβλημα. Συνεργασίες ξεκινούν, άλλες σταματούν. Το μέλλον θα δείξει τι θα κάνει ο καθένας μας. Τελειώσαμε μια συνεργασία από την οποία δεν υπάρχουν παράπονα. Όλα καλά». 

Best of internet