Ουζουνίδης: «Αν είχαμε τους μεσοεπιθετικούς μας»

Ουζουνίδης: «Αν είχαμε τους μεσοεπιθετικούς μας»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στην έλλειψη των βασικών μεσοεπιθετικών του Πανιωνίου και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια.

Ουζουνίδης: «Αν είχαμε τους μεσοεπιθετικούς μας»

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Έλληνα τεχνικού: «Μπήκαμε σε μια άνιση διαδικασία, θα ήταν δύσκολο και λόγω του μικρού ρόστερ. Δεν έχω κανένα παράπονο, ότι είναι να κάνουν τα παιδιά το κάνουν. Κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ότι δεν προσπαθούν. Είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε και κάποιους άλλους παίκτες για την νέα χρονιά. Μην ξεχνάμε πως σε δύο εβδομάδες ξεκινάμε νέα χρονιά και πάλι είχαμε ένα θέμα με τον Ρισβάνη.

Θα «κλείσει» τα πλέι οφ, τουλάχιστον, με μία νίκη ο Πανιώνιος; Σε απόδοση 3.00 στην Casino Rio Bet η νίκη των «κυανέρυθρων» κόντρα στην ΑΕΚ.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν. Είναι πολύ κουρασμένα, λογικό είναι. Αν είχαμε τους μεσοεπιθετικούς μας θα είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα. Έγιναν όσα έγιναν και άλλαξαν τα δεδομένα για εμάς. Έχουμε το ματς με την ΑΕΚ και να κλείσουμε καλά την χρονιά. Είναι δύσκολα για εμάς τώρα, καθώς πρέπει να αλλάξουμε την μεσοεπιθετική μας ομάδα. Μιλάμε με κάποια παιδιά που είναι να έρθουν στην ομάδα, περιμένουμε να συμφωνήσουμε. Δεν έχουμε, όμως, χρόνο και πολλές επιλογές».

Best of internet