Στο Αγρίνιο οι Πορτογάλοι, την Δευτέρα ανακοινώσεις!

Στο Αγρίνιο οι Πορτογάλοι, την Δευτέρα ανακοινώσεις!

Στο Αγρίνιο οι Πορτογάλοι, την Δευτέρα ανακοινώσεις!

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του gazzetta.gr, καθώς στο Αγρίνιο βρίσκονται οι Ρότσα και Ροντρίγκες, προκειμένου να υπογράψουν με τον Παναιτωλικό και να ανακοινωθούν από τους Αγρινιώτες.

Δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι φαίνεται πως έχουν μπει στον Παναιτωλικό, με τους Αγρινιώτες να έχουν ήδη κάνει μετά τις ανανεώσεις και τις δύο πρώτες τους μεταγραφές, Για την ακρίβεια, τυπικά το θέμα θα λήξει αύριο Δευτέρα, αλλά ήδη στο Αγρίνιο βρίσκονται οι Πορτογάλοι Λουίς Ρότσα και Μιγκέλ Ροντρίγκεζ, όπως σας είχαμε γράψει και από το gazzetta.gr.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ και ο συνομήλικός του κεντρικός αμυντικός έχουν ήδη συμφωνήσει προφορικά με τα... καναρίνια. Αύριο θα περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθούν από τον Παναιτωλικό. Με το που θα τελειώσει το θέμα αυτό, θα υπάρξουν και οι υπόλοιπες κινήσεις, καθώς στην ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη θέλουν να κλείσουν το ρόστερ το συντομότερο δυνατό προκειμένου η ομάδα να πάει με τις λιγότερες δυνατές ελλείψεις στην Ιταλία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τα δυνατά φιλικά που θα δώσει εκεί.  

Best of internet