Μεταγραφή με το φόντο το Euro ο Σαχόφ

Μεταγραφή με το φόντο το Euro ο Σαχόφ

bet365

Επιμένουν οι Ουκρανοί και σήμερα για συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Εβγέν Σαχόφ, που βρίσκεται στο Τορίνο με την Ουκρανία παλεύοντας για μια θέση στο Euro.

Ένα μπαράζ νέων δημοσιευμάτων στην Ουκρανία αναφέρεται στην συμφωνία, τριετή μάλιστα, του Ουκρανού ποδοσφαιριστή με τον ελληνικό σύλλογο, χωρίς επίσημα ο ΠΑΟΚ να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει το συγκεκριμένο θέμα. Μάλιστα αν κατάφερε να τον κλείσει πριν από το Euro, τότε θα είναι κάτι που δείχνει προγραμματισμό και ύπαρξη μεταγραφικού πλάνου, καθώς μετά τους αγώνες στη Γαλλία όλα τα κασέ «παίρνουν την ανηφόρα».

Η επιμονή που δείχνει ο Λούμπος Μίχελ σε παίκτες της Ντνίπρο, αφού φέρεται να υπάρχει προφορική συμφωνία και με τον Βραζιλιάνο αμυντικό Λέο Μάτος, έχει την εξήγηση της. «Ο Σαχόφ φεύγει και αυτός για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να γλιτώσει η Ντνιέπρ από τους μπελάδες με την Ευρώπη», υποστηρίζει σε δημοσίευμα η ιστοσελίδα «football24», με σαφέστατη αναφορά στα οικονομικά προβλήματα της ουκρανικής ομάδας, που έχει εντοπίσει και η ΟΥΕΦΑ.

Κάποιοι «δείχνουν» και τον Μίρον Μάρκεβιτς, τον προπονητή της Ντνίπρο, ως τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από αυτές τις κινήσεις του Μίχελ και του ΠΑΟΚ, αλλά

Φυσικά στην περίπτωση του 26χρονου μέσου της Ντνίπρο δεν είναι σίγουρη η παρουσία του, πολύ περισσότερο η συμμετοχή του στο Euro, καθώς ναι μεν κλήθηκε από τον Φομένκο στην προεπιλογή της Ουκρανίας, αλλά και να είναι στην τελική 23αδα πολύ δύσκολα θα βρει θέση στην ενδεκάδα.

Η κλήση στην προεπιλογή και στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τον Σακόφ. Μαζί με την οικογένεια του είχε κανονίσει τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά όπως δηλώνει «είμαι χαρούμενος που θα πάω στο Euro και όχι διακοπές». Κι όπως αρκετοί ποδοσφαιριστές, έτσι και αυτός, ζει τη δική του αγωνία. «Θέλω να ζήσω αυτή την εμπειρία και να βρεθώ στο Euro», λέει καθώς δεν έχει «κλειδώσει» η αποστολή της εθνικής Ουκρανίας.

Στο αποψινό (20:30) φιλικό στο Τορίνο κόντρα στη Ρουμανία ο Σαχόφ θα βρει τον Ράζβαν Ρατς, τον αρχηγό της Ρουμανίας και πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, αλλά το μυαλό του είναι περισσότερο στο αν θα είναι στις 23 τελικές επιλογές του Φομένκο, που αυτή την στιγμή έχει 29 ποδοσφαιριστές μαζί του στην προετοιμασία της Ουκρανίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα