Λέοβατς: «Να δείξουμε πόσο το θέλουμε»

Gazzetta team
Λέοβατς: «Να δείξουμε πόσο το θέλουμε»

bet365

Τη σπουδαιότητα του ντέρμπι με την ΑΕΚ θέλησε να αναδείξει μέσω των δηλώσεών του ο Λέοβατς.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Κροάτη άσου στην κάμερα της «Nova»:

Για το πως κατάφερε να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην κορυφή των Play Offs μέχρι τώρα:

«Ξεκινήσαμε με δύο βαθμούς λιγότερους από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αλλά καταφέραμε να το διαχειριστούμε πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής και να είμαστε στην πρώτη θέση. Το κλειδί για όλο αυτό που συνέβη, είναι ότι η ομάδα έχει δείξει ότι θέλει πολύ να τερματίσει στην πρώτη θέση και να πάμε στα προκριματικά του Champions League«.

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ:

«Για εμάς μέχρι στιγμής κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Έτσι θα είναι και με την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι θα είναι λίγο κουρασμένες οι δύο ομάδες γιατί δεν είναι εύκολο να παίζεις ματς κάθε δύο τρεις μέρες, αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε και θα το δείξουμε αύριο«.

Για το ότι παίζει ξέροντας ότι δεν πρέπει να πάρει κάρτα:

«Το ίδιο συμβαίνει στα τελευταία εφτά παιχνίδια, οπότε το έχω συνηθίσει. Παίζω χωρίς να το σκέφτομαι και προσέχω πότε θα κάνω φάουλ και που θα τα κάνω. Αυτό θα κάνω και αύριο, δεν αλλάζει κάτι για μένα«.

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές από τις δύο ομάδες ή αν θα είναι καθαρά θέμα διάθεσης:

«Πιστεύω ότι η ομάδα που θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένη και θα δείξει την μεγαλύτερη θέληση μέσα στον αγώνα, θα είναι αυτή που θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Για εμάς και η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα, γιατί θα μας διατηρήσει ψηλά και όλα θα εξαρτώνται από εμάς στο τελευταίο παιχνίδι«.

Για το αν θα ισορροπήσει η πρώτη θέση τα πολλά σκαμπανεβάσματα της χρονιάς:

«Φυσικά. Αυτό που έχουμε δείξει μέχρι τώρα είναι ότι η σεζόν είχε πολλά σκαμπανεβάσματα μέσα στην σεζόν. Όμως τώρα όλοι βλέπουν ότι έχουμε σταθεροποιήσει την απόδοση μας και παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα