Μλάντεν Πέτριτς: Κύριος με το «Κ» κεφαλαίο (pics)

Μλάντεν Πέτριτς: Κύριος με το «Κ» κεφαλαίο (pics)

Νίκος Ρόλλας
Μλάντεν Πέτριτς: Κύριος με το «Κ» κεφαλαίο (pics)

bet365

O Μλάντεν Πέτριτς ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση και το Gazzetta.gr σας παρουσιάζει το photo album του από τα 2,5 χρόνια που πέρασε στον Παναθηναϊκό.

Ο Μλάντεν Πέτριτς, το Σάββατο επισημοποίησε αυτό που είχε προαναγγείλει... Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση μετά την ολοκλήρωση των Play Off και το ματς με τον ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Tρίτη στην Τούμπα. Το Gazzetta.gr προς τιμή του κάνει ένα flash back στα 2,5 χρόνια που φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού και σας παρουσιάζει 10 φωτογραφίες του Κροάτη επιθετικού με την δική τους ξεχωριστή σημασία...

1. Η ΑΦΙΞΗ...
Στις 6 Ιανουαρίου του 2014 ο Μλάντεν Πέτριτς έρχεται στην Αθήνα και τρεις ημέρες αργότερα παρουσιάζεται και επίσημα από τον Νίκο Νταμπίζα, φορώντας για πρώτη φορά, έστω και με πολιτικά, την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Με θητεία στην Γκρασχόπερ, την Βασιλεία, την Μπορούσια Ντόρτμουντ, το Αμβούργο, την Φούλαμ και την Γουέστ Χαμ, η είδηση της απόκτησής του από τους «πράσινους» κάνει τον γύρω του κόσμου.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Πανιώνιος και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι στο ματς!


2. ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ...
Οι πρώτοι του μήνες ως παίκτες του Παναθηναϊκού συνδυάστηκαν με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στην πορεία προς τον τελικό, ο Κροάτης αγωνίστηκε μόνο στην ρεβάνς του ημιτελικού κόντρα στον ΟΦΗ στην Λεωφόρο, ενώ στο ΟΑΚΑ μπήκε στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να προσφέρει ένα standing ovation στον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Μάρκους Μπεργκ. Ο ίδιος βέβαια δεν χαλάστηκε καθόλου και μετά το τέλος, το πανηγύρισε με την ψυχή του, μαζί με τους συμπατριώτες του Γκόρντον Σίλντενφελντ και Ντάνιελ Πράνιτς.




3. ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ...
Το γλέντι που ακολούθησε σε νυχτερινό μαγαζί, ήταν μία από τις ελάχιστες εμφανίσεις του Μλάντεν Πέτριτς στην νυχτερινή Αθήνα. Ο Κροάτης στα 2,5 χρόνια που έμεινε στον Παναθηναϊκό ήταν κύριος με το Κ κεφαλαίο, κερδίζοντας την εκτίμηση όλων εντός και εκτός ομάδας.



4.BUZZER BEATER
Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην άδεια Λεωφόρο, φαινόταν να «στραβώνει» για τα καλά στο 86ο λεπτό, όταν ο Ολιβιέ Μπουμάλ έβαζε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν στο 91' έδινε ελπίδες στους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου και ο Μλάντεν Πέτριτς στο 4ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με κεφαλιά, χάριζε μία νίκη με απίστευτη ανατροπή στους «πράσινους».


5. ΓΚΟΛΑΡΑ
Το πιο θεαματικό γκολ του Κροάτη ήταν αυτό κόντρα στην Αϊντχόφεν στην Λεωφόρο, όταν εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά-πάσα του Νίκου Καρέλη και με ένα σουτ πάνω στην κίνηση, κατάφερε να νικήσει τον Ζοέ. Κρίμα που ένα τόσο όμορφο γκολ δεν μετουσιώθηκε σε κάποιο βαθμολογικό κέρδος για τους «πράσινους».



6. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΣΙΣΤ
Μπορεί ο αντίπαλος να μην ήταν και ο πιο σοβαρός που θα μπορούσε να υπάρξει, αλλά όπως και να το κάνουμε το να βγάζεις τρεις ασίστ σε ένα παιχνίδι δεν είναι εύκολη υπόθεση... Για αυτό και η εμφάνισή του σε εκείνο το 5-0 επί του Εργοτέλη, τον Ιανουάριο του 2015 στην Λεωφόρο, ήταν από τις καλύτερες του Κροάτη.

7. «ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ» ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην κατάμεστη και βροχερή Λεωφόρο έμπαινε στο 78ο λεπτό του, με τους «πράσινους» να προηγούνται 1-0 με το γκολ του Μαζουάκου. Οι φιλοξενούμενοι δεν καταφέρνουν να απομακρύνουν ένα γέμισμα προς τον Κροάτη, ο οποίος παίρνει την μπάλα, μπαίνει στην περιοχή από πλάγια θέση αριστερά και με ένα διαγώνιο σουτ νικάει τον Ρομπέρτο και ουσιαστικά «σφραγίζει» τη νίκη για τον Παναθηναϊκό.



8. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ... ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
Από φέτος το καλοκαίρι ο Κροάτης θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στην οικογένειά του. Άλλωστε όπως έχει παραδεχθεί και η Ελληνίδα σύζυγός του «Ο Μλάντεν είναι από εκείνους τους μπαμπάδες που θα τους αφήσεις τα παιδιά και θα τα περιποιηθούν καλύτερα και από εσένα. Δεν το κάνει επειδή πρέπει, το κάνει επειδή το θέλει πραγματικά. Με τα συνεχόμενα ταξίδια και τις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα, του λείπουν τα παιδιά».


9. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
Πέρυσι τον Μάιο, υπέγραφε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό για ακόμη ένα χρόνο. Αυτό έμελλε να είναι το τελευταίο συμβόλαιο μίας μεγάλη καριέρας, έστω και αν ο Κροάτης δέχθηκε πρόταση από τους «πράσινους» για ακόμη ένα, την οποία αρνήθηκε. Βλέπετε, δεν είναι άνθρωπος που θα υπογράψει ένα συμβόλαιο απλά για να απολαμβάνει τα οικονομικά οφέλη... Θέλει να έχει ρόλο και καταλαβαίνει οτι πλέον δεν μπορεί να έχει.


10. Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ
Ο Αντρέα Στραματσόνι είχε εισηγηθεί την απόκτησή του, καθώς τον εκτιμά πάρα πολύ και ως άνθρωπο και ως επαγγελματία. Ο Κροάτης ούτε στον Ιταλό, ούτε και στον Γιάννη Αναστασίου δημιούργησε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα με τον χρόνο συμμετοχής του ή με την τρόπο χρησιμοποίησή του. Ήταν επαγγελματίας από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή. Αυτό τον χαρακτήρα, σε συνδυασμό με την εμπειρία και την προσωπικότητά του, ήθελα να διατηρήσει στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού» ο «Στράμα», αλλά όπως είπε και ο ίδιος, αρνήθηκε ευγενικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα